Општа хигиена при секс

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Драги црно бели членови,

При самиот секс небитно дали сте со стален сексуален партнер или не колку ви е битна хигиената. Може ли да ви се нафрли ако цел ден макотрпно работел и не се истуширал? Може ли со големи нокти на раце и нозе да ве запали или ви се гади од гребење и нечистотија под ноктите? Сакате ли влакнести делови на тело, интимните, малку потскратени или целосна депилација или разура? Незаситни ли сте да иако труе на пот го пуштите да почне со задиркувањето и прејде на секс или пак најпрво напарфемисување, туширање и целосна хигиена пред сексот?
Некои велат сум чула немора хигиена и онака после свршување одиме под туш заедно.
Колку ти се само..апсурдни прашањава.
Пс.Некако твојата фантазија
е тотално откачена.
Сфати го како коплимент.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Колку ти се само..апсурдни прашањава.
Пс.Некако твојата фантазија
е тотално откачена.
Сфати го како коплимент.

Ич не ми е фантазија. Ме интерисира во какви мириси се секса македонската популација почнувајќи од млади па до стари. Проблем ли е што сум љубопитна? Фала ти на комплиментот

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Ич не ми е фантазија. Ме интерисира во какви мириси се секса македонската популација почнувајќи од млади па до стари. Проблем ли е што сум љубопитна? Фала ти на комплиментот
Убаво е да си љуботитна.
Ме асоцира на една книга "Feuchte Gebiete" од Charlote Roche.Не знам дали си ја читала.
Ако не,земи ја ќе ти одговори многу прашања на оваа тема.Толку беше добра,не успеав да ја прочитам до пола.Ама чинам ќе ти се свиѓа.

Он:
Природниот мирис на сексот е најубав.
Без део спрејови,шампони итн. кои го уништуваат истиот.

Ппс..
А најубаво е ич да не се тушираш две,па три уште поубаво недели после тоа.
Така ќе успееш да го интензивираш мирисот,па уште попривлечно ќе биде за машката популација.Ќе те насетат на километар..
Сееееексс ќе им биде првата мисла ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and FallenAngel

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Убаво е да си љуботитна.
Ме асоцира на една книга "Feuchte Gebiete" од Charlote Roche.Не знам дали си ја читала.
Ако не,земи ја ќе ти одговори многу прашања на оваа тема.Толку беше добра,не успеав да ја прочитам до пола.Ама чинам ќе ти се свиѓа.

Он:
Природниот мирис на сексот е најубав.
Без део спрејови,шампони итн. кои го уништуваат истиот.

Ппс..
А најубаво е ич да не се тушираш две,па три уште поубаво недели после тоа.
Така ќе успееш да го интензивираш мирисот,па уште попривлечно ќе биде за машката популација.Ќе те насетат на километар..
Сееееексс ќе им биде првата мисла ;)

Ако ја има на ПДФ од интернет ќе ја симнам. Ќе читам и ќе ти кажам. Ова последново ме заебаваш или ?

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Не бе па ти.Ти личам на таква?
Од искуство зборуваш?

Враќа се мажот од нивата. Цел ден вадил бостаанот. Смрди на пот. Корне. Уморен до смрт. Ама малку енергија за секс има во него. Со калливите пачавици и испотената кошула како што праве вечера домакинката на шпорето ја фаќа за задницата и раците што мирисаат на трева ја фаќа во косите во плетенка плетени и после ја фрла на кревет и со сета снага и мириси од телото и ливадите ја покрива. За селанци нормално. Ама ај да е некоја од град има да се риба пет дена со врела вода

Последна промена од модератор:

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Од искуство зборуваш?
Сум слушала од комшиките,овие турчинкиве,дебеливе што не работат ништо,
нешто као нов трик за привлекување на машката популација.Нажалост нема да имам можност да пробам,пошто сум фрик за туширање,ама ако испробаш пиши.Ќе ме интересира туѓото искуство.

• Ми се допаѓа
Реакции: FallenAngel

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Фаќал и вимето на некоја крава оти човекот кравар бил и оде сака да и бркне на жена му некој прст вуста. Бреј ама фантазииме тепат. А па замисли играл фудбал и иде легнува со тие чорапи... А жената се дотерала. Чекаи он да се избања. Или па смрде труе на алкохол и бацува ја. Еживоооо

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Да ви се уклучам у муабетот. Иначе јас не го сакам дечко ми напарфемисан, ми смета јака миризба од парфем, повеке му го сакам природниот мирис, па дури и да е малку испотен...ммммм... мирис на МАШКО... а и плус многу е млад и убаво мириса, кога ке подостари можеби нема да мириса толку убаво.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and FallenAngel