Сакам да кажам/Сакам да прашам

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
А дали во градовите каде што има факсови ама нема жичари ќе бидат изградени жичари за да потоа студентите можат бесплатно да се возат?

th_template-philosoraptor.jpg
А дали тебе второто име ти е Зајадливко?

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
А дали во градовите каде што има факсови ама нема жичари ќе бидат изградени жичари за да потоа студентите можат бесплатно да се возат?

th_template-philosoraptor.jpg
Едвај дочекавме и ние нешто и ома ќе се најде некој да каже што со онаму кај што нема жичара? Пензионерите од другите градови зш не се бунат затоа што нас во Скопје не малтетират скопските пензионери 4 дена во неделата?

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and Outrider

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Едвај дочекавме и ние нешто и ома ќе се најде некој да каже што со онаму кај што нема жичара? Пензионерите од другите градови зш не се бунат затоа што нас во Скопје не малтетират скопските пензионери 4 дена во неделата?
Затоа што пешки одат и не им треба превоз,водат здрав живот. :D ....

(Скопје не е метро(за мерење) на пола туку метропола...само уште и метро(се мисли на превозното с-во) фали ....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k and diva orhideja

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Леле човече овие од АМЦ се жива нервоза .. порачав таблет у петокот уште чекам да стигне. Го пратиле во вторникот .. абе седи го пратиле. Има да спамам со мејлови сеа.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
http://time.com/2862415/cannibal-brothers-in-pakistan-sentenced-to-12-years-in-prison/

Во текстот не се наведува дали се во роднински врски со Луиз Суарез.
Добро е што Луис е фудбалер. Ако беше обичен работник во Монтевидео, којзнае каде ќе го одведеа неговите нагони, веројатно на страници на црна хроника како наведените.
Ако еден ден го банираат скроз од фудбал барем ќе може да се посвети на филмска кариера

Suarez For The Walking Dead Season 5?

Suarez to leave Liverpool. He's been offered 200 grand a week by AMC to appear on The Walking Dead.

If The Walking Dead producers were smart. They would cast Suarez on the show for a publicity stunt.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Можда немам многу и кој знае каква храна во фрижидер, ама битно имам 2 полици шишиња студена вода од чешма. :p Чат пат и газирана вода со лимон, евентуално сок. По некој заборавен сладолед од оние 5 за 99. Да имав барем уште вентилатор...

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen and Redhead