Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ајдеее пресврт :frantic :zelen :zelen треба да отвориме иначе една тема за бисериве на коментаториве :rofl:rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Тоа што ме чуди е што досега ниедна утакмица не заврши нерешено. Прегеска за малку Швајцарија ќе беа први, а претходно Мексико беше близу до нерешено. Еве утре Нигерија и Иран имаат шанса, типувам нерешено таму.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Какви коментари...
-Ииии прва минута Аргентина води со 3:0.
-До 18 години се роди во Швајцарија (после во Босна се родил)
-Ако Меси ја донесе титулата во Аргентина, дур е жив вечно ќе го слават :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Onkel and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Босна повеќе од трема отколку нешто друго. Биче боље. Селекторот јаден, искина нерви со дебиластите шутеви над гол и центаршутеви во небо. Не успеаа да нафрлат една топка во радиус од три метри околу Џеко. Трема, нема друго објаснување. Аргентина...среќа што има лесна група.
Ако Босна имаа трема што е и очекувано...Англија којзнае што имаа (smoke) хороскопот не им бил погоден.

Правилата на фифа најјаки, автогол од голман кој се обиде да спречи гол. Ако е така кај третина од голови има допир од голман, треба сите да се пишат автогол. Франција можеше да даде барем осум, ама тоа е....кога не ги викаат Викаш Дорасо и Јоан Мику :zelen

П.С. Сеуште не е утврдена локацијата на топката после корнерот на Руни

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Интересна утакмица следува :zelen. 17 утакмици одиграле Германија и Португалија, Германија победила на 9 а Португалија на 3, 5 завршиле нерешено.
Стартни 11 за Германија: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng.
За Португалија: Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo, Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereira.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Црвен картон за ништо, ебати фудбалот. Вечерниот ќе биди подобар, mark my word.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider