Колку е важна сликичката (аватар) на форумот?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Благодарам за анализата,ме подзамисли ова тажна :D
Романтично бунтовна душа,ем дива ем кротка,љубителке на розов свет.Секогаш спремна со штит околу себе,буквално од сите.
Тој штит убаво си кажа,е капуљачата што ја носиш,но има некое незадоволство во тебе што го носиш.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Мене аватарите ми се најчесто инспирирани од нешто на кое се восхитувам,се пронаоѓам или моменталното мое расположение.
И сметам дека има некоја тесна поврзаност на аватарот со профилот на личноста,не е само онака случаен избор.
@diva orhideja дај и за мене една анализа,кога веќе сите добија.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Мене аватарите ми се најчесто инспирирани од нешто на кое се восхитувам,се пронаоѓам или моменталното мое расположение.
И сметам дека има некоја тесна поврзаност на аватарот со профилот на личноста,не е само онака случаен избор.
@diva orhideja дај и за мене една анализа,кога веќе сите добија.
Страствен романтичар без предрасуди,благодАРЕНИ НА УБАВИНАТА ШТО ЈА НОСИ.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
На возраста ако ништо друго.

Прекрасна тема за играчница.:)
и ТРЕБА ДА СЕ ПРЕФРЛИ ИГРАВА,а мислам дека имаше нешто слично-Што мислиш за членот или така нешто.Но можно е да има и вистина во сето ова!?
Тоа е плач од среќа :showoff

Туку Орхидејке ,како ќе го анализираш мојот?! :D
Прекрасно девојче што никогаш нема да порасне.Сигурно сите што те познаваат ,ТЕ ОБОЖУВААТ.Детска лепота и многу ПАМЕТ.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and JaMi

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Језива ти е сликичката морам да ти кажам.Кога ке ми дојде известување дека нешто си ме искоментирал"страв ме фака"Леле мајко,пак сега критика.Убав дечко што му е страв или срам да се покаже и докаже.Фрли ја наметката и стави нешто весело и разиграно,а не овде да плашиш нови членови.