May the 12th be with you!Wish me luck.![]()
Или после човекот мачките се првите кои се обиделе да припитомат друг вид за храна. Ги израснува патките и кога ќе бидат доволно големи ќе ја почасти цела дружина свежо паткино мевце.What is this world coming to
Мачка посвоила три мали патчиња кои заедно со трите мачиња цицаат......a патките воопшто и не се цицачи
Патки израснати на мачешко млеко, ќе имаат за шо им раскажуваат на внуците![]()
Бравоо!!! Честитки и да ти се множат успесите!!!Јеееееееееееееееј дипломирав! Не дека е некоја посебна работа, ама се осеќам многу послободно сега.Имав некои компликации напочетокот, УСБ-то не ми го читаше лаптопот, па дур да се снајдам поминаа пола саат. Но, бранењето беше успешно, јас искрено не се ни сеќавам многу како испадна, како во сон ми делува, но сите се презадоволни. Се почастивме со професорите, а моето славење тек започнува. Сега сум официјално историчарка на уметност.
It's on me!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Со среќа нека ти е дипломирањето. Лесно да ти се отвораат вратите на животот, многу среќа и благосостојба. Браво, искрени честитки.Јеееееееееееееееј дипломирав! Не дека е некоја посебна работа, ама се осеќам многу послободно сега.Имав некои компликации напочетокот, УСБ-то не ми го читаше лаптопот, па дур да се снајдам поминаа пола саат. Но, бранењето беше успешно, јас искрено не се ни сеќавам многу како испадна, како во сон ми делува, но сите се презадоволни. Се почастивме со професорите, а моето славење тек започнува. Сега сум официјално историчарка на уметност.
It's on me!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()