Критики за администрацијата

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Всушност целата поента на незадоволството од страна на нас (обичните смртници) е вашата работа, вашиот тим, вашите правила од кои глава боли..
Пак ќе речам стапнете веќе еднаш на земја и не давете со вашите опомени и казнени поени и не знам таму што, немаат никаква функција, само ги одбивате членовите од форумчево..
Преиспитајте се за вашиот однос и погрижете се да го зголемите бројот на нови членови, а не обратното..

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Секое ново известување е чин на препукување или негодување... животот ви е во фантастичен колосек, па ај сега уште форумите да ги средиме и ете сме во рајот.
Што добивате ако е по ваше или не на форумов? Дали тоа ке ви го исполни срцето и ке бидете задоволни цел ден? - ако е така, еден апел до сите модератори и админи... Да не важи ни едно правило за таквите,или за нив нека си имаат посебни правила од самите нив предложени ...кога им е толку важно и зависат од тоа што ке се деси на форумов, па заслужуваат да имаат среќен ден по заслуга на форумов.

Не ми е наменет постов кон никого конкретно, т.е кон сите ми е наменет.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
И не треба да бидете селективни со казнените поени, еве и јас вчера посветив песна без посвета, а не добив казнени поени или известувајте навремено, ајде што чекате.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Секое ново известување е чин на препукување или негодување... животот ви е во фантастичен колосек, па ај сега уште форумите да ги средиме и ете сме во рајот.
Што добивате ако е по ваше или не на форумов? Дали тоа ке ви го исполни срцето и ке бидете задоволни цел ден? - ако е така, еден апел до сите модератори и админи... Да не важи ни едно правило за таквите,или за нив нека си имаат посебни правила од самите нив предложени ...кога им е толку важно и зависат од тоа што ке се деси на форумов, па заслужуваат да имаат среќен ден по заслуга на форумов.

Не ми е наменет постов кон никого конкретно, т.е кон сите ми е наменет.
И да биде така,пак ќе има нешто што нема да чини :D

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Мислењава ќе бидат споени со оригиналната тема за Критики за администрација после.

И не треба да бидете селективни со казнените поени, еве и јас вчера посветив песна без посвета, а не добив казнени поени или известувајте навремено, ајде што чекате.

Не значи дека сме ги прочитале сите напишани мислења од сите членови во сите теми.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Позитивна критика за администрација,поточно за @MissChievous за отворената тема со објавување на избришени мислења.

Предлогов е даден повеќе пати година уназад.
Сега барем ќе се научиме што е офф топик и каде грешиме.
Напредуваме.

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Заедничка идеја и труд од тимот на модератори. Се надеваме дека ќе биде прифатена позитивно. :D
Сакаш да кажеш идејата на членовите ја прифатија конечно тимот модератори.:)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Мели не барај авторски права па и ти. Уште скриншат да имаше за офтопикот.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Денес добив порака во која сум опомената за оф-топик,еден казнен поен и ако во иднина продолжам така,ке ми биде лимитиран пристапот.Ајме мене луѓе,се осетив како искарано дете кое ако е немирно нема да му дадат чоколадо.Ке ве молам пореално бришете ги мислењата,ние не сме овде да не бодирате и казнувате со поени што јас незнам ни за што ке ми се.Треба вие да ги мотивирате луѓето да се зачленат а не да ѓи лутите за да се одчленат а и така тука се двајца без тројца.Објаснете што имаше толку оф-топик за КАЗНЕН ПОЕН.