Пред 1 час кучето ми го удари со кола еден таксист. Буквално се најде под задното тркало, а таксистот избега. Милсев дека е мртво, меѓутоа тоа било само онесвестено. Татко ми не сака да го однесеме сега на ветеринар затоа што ниедна вет. станица кај нас не работи 24 часа. Тоа има само 4-5 месеци, едвај се движи, има крв под шиичката (најверојатно му е расечена) и мислам дека предната нога му е скршена..само ме гледа со еден тажен поглед. Толку многу ми е жал, не знам каде ми е главата, цела вечер се нервирам и се каам што го поведов на прошетка, и стварно се чувствувам виновен. Многу го сакам и не знам што ќе ми се случи ако не дај боже до утре не преживее ( Му дадов храна, не сака ни да ја помириса. Едноставно не можам да го гледам така. Оваа вечер за мене нема спиење и не знам како ќе го дочекам утрешниот ден да го однесам на доктор. Не знам, ако имате некакво искуство или утеха за мене - повелете, а за другите ПОУКА: Внимавајте на вашите миленичиња, секогаш држете ги под око. И јас не верував дека ова може на мене да ми се случи, меѓутоа, ако еднаш се случи нема да можете да си простите , исто како и јас..