^оди пак во таа тема и ќе видиш дека мислењето се уште чека да се испрати (освен ако не функционира така)
Tоа си функционира супер, само што за да не се ставам сам во искушение го избришав драфтот (кај тоа флопи-икончето има и delete draft па ако го избришеш нема да стои)^оди пак во таа тема и ќе видиш дека мислењето се уште чека да се испрати (освен ако не функционира така)
Е чекај сега полека го проучувам форумот до тој чекор се уште не сум стасалаTоа си функционира супер, само што за да не се ставам сам во искушение го избришав драфтот (кај тоа флопи-икончето има и delete draft па ако го избришеш нема да стои)
Доколку го зачува како draft.^оди пак во таа тема и ќе видиш дека мислењето се уште чека да се испрати (освен ако не функционира така)
кај мене автоматски се зачувува најверојатно и кај другите е исто ама ете немав појма дека можело и да се бришеДоколку го зачува како draft.
За да не и студи језда нема веќе жирафаСакам да прашам зашто жирафата у золошка е ставена во куќарка?
Значи јас денес од таа дрога веќе не?Мене па жирафа ми се виде дека имаЗа да не и студи језда нема веќе жирафа
Е не знам освен ако не донеле нова но сепак ти внимавај си што пиеш, јадешЗначи јас денес од таа дрога веќе не?Мене па жирафа ми се виде дека има