Вашата моментална љубовна состојба е?

lovely

Нов член
3 март 2012
10
3
3
32
многу си збунета, па и мене ме буниш ... нели долго време се знаете, сте излагале заедно, сте имале убави моменти блабла бла ... не ми е јасно зашто тоа пријателство повеќе да не трае или зашто да не прерасне во љубовна врска !? И ако не бил доволно нежен, може и него прв пат му било, па затоа и избегал одма после сексот !!! треба пак да се видите и да поразговарате , немој да носиш предвремени заклучоци !

da, zbuneta sum.. pominavme mn ubavi momenti, a se znaeme okolu 6-7 meseci... nema da prerasne vo ljubovna vrska, bidejki toj e zenkar, i e imal seks so mnogu drugi.. ednostavno saka da bideme friends with benefits haahh :p ke razgovaram so nego, koga ke go vidam.. inaku fala

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
e toa e, bi razgovarala so nego, no deneska ne sme se videle od utroto :( nekolku pati sme spiele zaedno, no sega mislam deka preteravme :unsure

Стрпи се, остави да помине некое време..ден два, ако не те потражи, тогаш ти го потражи. И не се многу секирај, сигурно нема да биде последен хаха :p :wub

• Ми се допаѓа
Реакции: lovely and 4FUN

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хахахаха.... абе Бароница! ако не сум строга одма ми лааат "Колегите" хахахааа ајде сега се среди... поминувај убаво време на форумов:kafe
одговорноста треба сами да си ја сносиме без да ја префрламе топката....сепак фала ти сто ме упати :trca:kafe

lovely

Нов член
3 март 2012
10
3
3
32
Стрпи се, остави да помине некое време..ден два, ако не те потражи, тогаш ти го потражи. И не се многу секирај, сигурно нема да биде последен хаха :p :wub

ne se sekiram mn, i da, nema da bide posleden :) da go potrazam li, ili ne.. ke razmislam, no ne znam dali vredi da se zamaram okolu nego :( so nego sum srekna, bez nego tazna...

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
It's complicated. Во врска сум со факултетот, го изневерувам со дечко ми.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee