Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Браво за Александра, јас не знам оти оние судине ја критикуваа минатиот пат дека не занела да пее, не требало таа да се врати на Х фактор бла бла...... мене ми е јака типка, баш слатка, сакам да дотурка уште многу :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Хеј

Ичера ми дојдесфа двоица штипјани на работу, едн ми вика
Eи типче да те питм нешо,да не знајш дек живее Иван Исцедител,требе ни гo нешо...?
Исцедител...?:unsure
Брат ако ти е за цедену помаранџу кажи, ја ке ти исцеду : )))

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
СДК Ќефој сум оти се напишаф на екстерните :):D (party) не очеквав дека толку лесно поминав на најтешкиот предмет шо за жал мене ми се падна.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Malinna

Староседелец
20 јануари 2014
48
41
1,018
28
СДК Ќефој сум оти се напишаф на екстерните :):D (party) не очеквав дека толку лесно поминав на најтешкиот предмет шо за жал мене ми се падна.
И мене ми беше лесно,ама пак и мене ми се падна предметот кој не го сакам!!! Нема да го кажам кој

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
И мене ми беше лесно,ама пак и мене ми се падна предметот кој не го сакам!!! Нема да го кажам кој

Таква ни била среќата..а плус професорката е за нигде и на то требаше да пазам предмето ужас се сакав само него не и претежок и јас не кажвам шо е. Ама за моја среќа добро си поминав :)

ОД секогаш ми бил долг месец јануари,и колку што го сакам месецов, толку и не го сакам и сакам што побрзо да заврши :wavespin

Мене искрено ми е најбрз месец и одма ми поминва и мн. си го сакам а шо побрзо заврши то поубо :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Malinna

Староседелец
20 јануари 2014
48
41
1,018
28
Нели беше на факултет и си учела за професор?
Одам на додатни часови!Зашто ќе ми било тешко демек,сестра и на професорката од гимназија е професорка на факултет,па мојата професорка ме испрати кај неа!!!!!!