Фактички си го поминал нивото на стандардно палење, ти треба нешто појако, нешто попровокативно (тоа ти е како дрога, мора да се се задоволуваа да расте- прогресивно, еве на пример јас ко дојдов на форумот на една и се пуштав на малку ми беше па на 2, па на повеќе, па харем направив, па сега и со титула ме назначиле- фраер од соништата за 2013та на сите времиња во цел свет и во Франција). Човечкото око е ненаситно, и стара пушка еднаш годишно сама пукат.
Да се навратиме на темата, кажи и на девојкати да ти даде, 1 година е премногу за да не се опушти, па макар и монахиња да била, па и влав или евреин или циција па и Киро стипса, не мојт толку многу да е стегната, речи и : не стегај се, појќе ќе те болит...башка знајш што е најиронично, ако недај господ синот и светиот дух утре- заутре се скарате, ќе фати некој копиљ и за 1 месец ќе ја издупи, а ти ќе си останиш со мала ерекција наместо ваков
.!. ваков .:.
И уште онтопик- Специјален поздрав до сите девојки што не се стегаат и ги спречуваат овие проблеми и теми.