Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
И што сега, после крајот на серијата на која сте се навлекле?
Што да се прави во доба кога сте се навикнале да се дружите со омилените ликови?

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Kitty

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
што е тој ЉУНФЕР бре :D

И ја тој не га знаеше док пред некое време
Тој ти е тмно скришно романтик место куде што млад дечко гу фаќа цуру му за гз за прф пут у живот, место куде што идеф тајни парови да се лапаф како ненормални без престан и без да земеф ваздух
Еве у градски парк у Скопје има два или три љумфера куде што се љубиф и грлиф млади парови, онија де места за седење знаеш ги нели : )
И Фокситекилашу, смени аватар и потпиз : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Знам дека не тепа гласило дека смо србомани, а и такој е нажалост,тумач вашинг брејнс што би кажале наши агенти од цију на времето од Тимоти и Теренс : ) Ја сам протиф тој да се фаворизира туѓо, орајт нека се има симптатие, али не да се шкрта по град навивачки слогани и да се има интерес за сфое, куманофско локал патриотско а и наравно државно ниво, емзете, металург остали
Значи не ги сфаќам млади што ги пали Ѕвезда Партизан кд тој е било занимација на наши стари, од времето..
Навива за Бразилке затој што ги игра на лишче, а и обожаам гз, наише бразилски !

Тимоти (наводно) бил на платен список, не греши душа за Теренс :)
Јас како белгиски патриот навивам за Белгија и во спортови каде што не играат. Вив ле белжик!

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сдк - Во маглава добро се слуша како исчезнува скопскиов дијалект. Фала ти магло!