Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Змејче тоа што го кажува е чиста вистина. Рецимо бевме минатата пролет со братучетка ми во ЦГ, и ко за коинциденција испадна Цеца да има концерт во единствената дискотека во градот. И седиме братучетките (постари 5-6 години од мене) во едно кафуле што е при патот за дискотеката, и глеаме народ. Тоа све шљокици, тесни миниќи (надвор беше сигурно 15 степени), штикла 16ка, пудра се тресе чиниш реконструкција прават на патишта. А све дечурлана до 20 години, тук таму по некоја 20-26. За машки имаше секакви, посебно постари господа со златни (зимски) ланци, колани од кич и сребро, нафатирани набилдани шмокљани од по 30-35 години. И сеа братучеткиве мои као постати се крстат како бе малишанава ги пуштаат од дома. Им викам се кладиме дека овие би требало да се кај некоја другарка на спиење/учење во спортска/кежуал облека. И идеме на паркинг коа таму коли коли препаркирано тутма, врати отворени, гледаш девојкивие се пресоблекуваат чиниш се дешава големо снижување на бутици. Е тоа луѓе што го видовме вредеше да се слика.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
хмм...има разлика ??? :^)
1504088_10201643958315698_448223096_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto and Prashina

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдп Што кога ќе сфатиш дека на некој ништо не сум му значел во животот?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
СДК епа важи :) омилено место за пиење чај имаш или слабо? :)

Пјаца либертас имаат добри мешавини на чаеви, сто и една врста малку се посоленки (80 денари). Другиве места се стандард, но кога би бирал, би бирал помеѓу Irish, Пабо во Лептокарија, Еспресо на Партизанска, Магор (ако се начека празно место пошо е мал локал) и Редкафе кај Аеродром.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Пјаца либертас имаат добри мешавини на чаеви, сто и една врста малку се посоленки (80 денари). Другиве места се стандард, но кога би бирал, би бирал помеѓу Irish, Пабо во Лептокарија, Еспресо на Партизанска, Магор (ако се начека празно место пошо е мал локал) и Редкафе кај Аеродром.

аха освен Магор (немам појма каде е) и Редкафе другиве ми одговараат. Од овие што останаа кај би сакал т.е кај ти е најпријатно да седиш т.е пиеш чај? :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
аха освен Магор (немам појма каде е) и Редкафе другиве ми одговараат. Од овие што останаа кај би сакал т.е кај ти е најпријатно да седиш т.е пиеш чај? :)

Еве може Еспресо, таман нема прегласна музика, човек може муабет да направи. Саат и место за чекање? И некој ако сака да ни` се придружи?