Критики за администрацијата

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Така е тоа Мели ќе ме искритикуваш ти, ќе те искритикувам јас, исти права имаме сите нели?
Тебе ти смета тоа, ок, ти ја кажав причината зошто беше лајкот, а мене ми смета тоа ете ко пример случајот со погоре сликата во папараци, па константно критикување и барање грешки...
Тоа е, ништо лично или намерно.

Очигледно како и што претпоставував.
Не ме читаш како што треба.
Пишува дека не ми смета кога ме критикуваш,ни ти ни било кој кога за она што критикуваш ставиш поткепа па дури и кога не.
Но во овој случај не стави.
Ај во некој друг можеби.
За тоа во папарацото,како размислувам,од она што согледувам,така и постирам.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Очигледно како и што претпоставував.
Не ме читаш како што треба.
Пишува дека не ми смета кога ме критикуваш,ни ти ни било кој кога за она што критикуваш ставиш поткепа па дури и кога не.
Но во овој случај не стави.
Ај во некој друг можеби.
За тоа во папарацото,како размислувам,од она што согледувам,така и постирам.

Друг пат не се ни чуди поради добиените негативни поени затоа што да бидеме реални тема за критики на секој еден член е беспотребна.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Друг пат не се ни чуди поради добиените негативни поени затоа што да бидеме реални тема за критики на секој еден член е беспотребна.
Темата е критики за администрација,но доколку сакаш повели отвори каква ти душа сака таква тема. :)
Зошто не дискутирате околу критиката туку обрнувате што би рекол ти ко киша око Крагуевца.
После друг ви ги прави бојните полиња.
Калта кога се насобира,па се стврднува,доколку добро не се изора кога ке се засуши,неможе да има плод.
За добиени казнени во папарацо ке се чудам секогаш кога ке бидам казнета за пост кој останува.
Кога веќе се казнува значи тој пост е несоодветен за форумов и треба да го нема.
Друг пат ти кога не си упатен во нешто,препрашај и ке дискутираме. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Темата е критики за администрација,но доколку сакаш повели отвори каква ти душа сака таква тема. :)
Зошто не дискутирате околу критиката туку обрнувате што би рекол ти ко киша око Крагуевца.
После друг ви ги прави бојните полиња.
Калта кога се насобира,па се стврднува,доколку добро не се изора кога ке се засуши,неможе да има плод.
За добиени казнени во папарацо ке се чудам секогаш кога ке бидам казнета за пост кој останува.
Кога веќе се казнува значи тој пост е несоодветен за форумов и треба да го нема.
Друг пат ти кога не си упатен во нешто,препрашај и ке дискутираме. :)
Како тоа три месеци се буните дека ви избришале пост за кој што ве казниле и не знаете зошто сте казнети , а сега смета зошто стоел постот за кој сте биле казнети?
Е затоа мислам дека е постојано и неосновано критикување Мели.
Сега се разбравме конечно?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Како тоа три месеци се буните дека ви избришале пост за кој што ве казниле и не знаете зошто сте казнети , а сега смета зошто стоел постот за кој сте биле казнети?
Е затоа мислам дека е постојано и неосновано критикување Мели.
Сега се разбравме конечно?

Каде тоа Хоуп?
Зошто ми се обраќаш во множина,ме персираш?
Едит..Јас колку што разбрав не е бунење туку барање за воведување на таа опција ако постои можност.
Се за тебе е буна и војна?

• Ми се допаѓа

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Нема потреба за тема - критики за членовите, затоа што постои веќе соодветна замена - казнени/опомени/пп.
И не се работи конкретно за критикава, впрочем онаму каде што е упатена, скоро секогаш се разгледува. Зошто велам „скоро“? затоа што некогаш се занемарува поради истиот однос на провоцирање кога добро е познато дека постои начин да се бират зборовите. Конкретно, во првиот дел не беше потребно да пишеш дека некогаш порано било подруго од денес - затоа што веќе се трудиме да смениме, и навраќањето би се сфатило како блага провокација. Секоја критика не е конструктивна критика нели? Зошто еве да речеме не се ставиш некогаш ти во наша кожа? Лесно е да се критикува во нешто каде некој немал никаковудел, не? А особено кога му е понудено но одбил. Демек не знаел тој да ракува, ќе бил пристрасен... Тогаш нема причина за критика нели?

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Каде тоа Хоуп?
Зошто ми се обраќаш во множина,ме персираш?
Едит..Јас колку што разбрав не е бунење туку барање за воведување на таа опција ако постои можност.
Се за тебе е буна и војна?
Немој те молам со вакви приказни и глумење наивност.
Јас извини, ама завршив тука со давање отчет и барање компромис.
И општо со тебе.
Сакаш напиши сега и километарски пост за мене и за постов, барај правди и не знам што друго...
Ти одговорив зошто бил лајкот, натаму нит сум должна нит морам да ти објаснувам.
Ако сакаш да дискутираш за филм повели во темите.
Позз

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Нема потреба за тема - критики за членовите, затоа што постои веќе соодветна замена - казнени/опомени/пп.
И не се работи конкретно за критикава, впрочем онаму каде што е упатена, скоро секогаш се разгледува. Зошто велам „скоро“? затоа што некогаш се занемарува поради истиот однос на провоцирање кога добро е познато дека постои начин да се бират зборовите. Конкретно, во првиот дел не беше потребно да пишеш дека некогаш порано било подруго од денес - затоа што веќе се трудиме да смениме, и навраќањето би се сфатило како блага провокација. Секоја критика не е конструктивна критика нели? Зошто еве да речеме не се ставиш некогаш ти во наша кожа? Лесно е да се критикува во нешто каде некој немал никаковудел, не? А особено кога му е понудено но одбил. Демек не знаел тој да ракува, ќе бил пристрасен... Тогаш нема причина за критика нели?

Времињата кога lady_blue беше супер модератор и беше активна беа многу поинакви. Тоа е факт и не е никаква провокација или навреда, барем не би требало да сфатите како такво нешто. Не можеш да кажеш дека е лесно да се критикува кога си од друга страна и да бараш од нас да се ставиме во улога на мод. пред да критикуваме затоа што тоа ти е автоматски шах. Да речеме дека ќе се ставам на место на мод. и знам дека сигурно би изреагирал поинаку ерго имам основ за критикување во секој момент. Секоја критика зависи од гледиштето дали ќе биде конструктивна или не, јас имам причини за некоја критика да биде конструктивна, ти имаш причини да ја гледаш како деструктивна итн итн, апсолутна објективност никогаш нема да имаме. Ако не сакате критики најдобро затворете ја темава и чао пријатно.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Закопајте ги томахавките и дојдете да испушиме по едно луле на мирот. Зеле тука се расправаат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Немој те молам со вакви приказни и глумење наивност.
Јас извини, ама завршив тука со давање отчет и барање компромис.
И општо со тебе.
Сакаш напиши сега и километарски пост за мене и за постов, барај правди и не знам што друго...
Ти одговорив зошто бил лајкот, натаму нит сум должна нит морам да ти објаснувам.
Ако сакаш да дискутираш за филм повели во темите.
Позз

Мене не ми се војува,прости ми.
Дури нема да ти го пријавам постот за навредливи зборови,за кои вие нели казнувате.
Јас не завршувам со тебе,од смисол што и ти си и понатаму дел од форумов.
На основа на твои неосновани обвинувања кои не ги поткрепи за да се вистини,тоа не значи дека некој ти барал очет.
Никој ништо не мора ако не сака.
Но ако очекуваш да не побарам да видам од каде произлегува твоето обвинение,неможам.
Бараше компромис?
Зошто?
Пак ке кажам и ке ги употребам твоите зборови,биди си ти,дружи се ама и научи да прифаќаш критика.
Крај краева денешнава не беше за тие што лајкнуваа нешто што понекогаш се казнува,туку општа за да кога казнувате за таков еден не цензуриран збор,пробајте со казни онаму каде ги има во скоро секој втор пост од одреден член,а на ваквите членови на кои понекогаш ке им излета можете да опомените и сами поправите да биде цензурирано.
Биди ми и ти поздравена,и ке повелам низ сите теми не само низ филм.

• Ми се допаѓа