Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Па админот нека стави правило за секоја ново-отворена тема да се напише вовед од креаторот на темата со кој тој/таа ќе потикне дебата. ФОРУМОТ Е ДЕБАТИРАЊЕ! Значи, треба добар вовед :)

П.С. А што ве спречува да бришете такви без веза теми? Ќе се налути членот што ја отворил? Еми ќе научи така за нареден пат да не се мачи залудно ако нема добар вовед и ок тема :D

P.P.S.
Богами не треба! :)

Што вовед би пишале на пример за некоја тема од астрологија?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Така си е се, и твоето и тоа погоре.
Има луѓе што сакаат да коментираат на такви теми точно, ама зборувате за квалитет на форум, а очекувате да има квалитет кога цел форум е полн со такви тралалајки?
Сакам јас да се зачленам, доаѓам и ги читам отворениве теми за циркончиња 10 една под друга. Нема шаренило, само свирчиња и циркончиња. Па ќе одам во Париз на модна недела ако ми е за такви тракатанци само.
И мислиш дека така ќе привлечеш квалитет?
И тие теми за свирчиња што се отворени се отворени без вовед, со едно смајли или видео, или копирани текстови од кај Клеопатра балканска пророчица.

Пак ќе се повторам, повеќе ние сме виновни што не отвараме теми кои би ја разбиле монотонијата.
За воведите одамна е веќе познато дека се копираат без притоа да се наведе изворот. А од далеку се гледа дека воведот е туѓ.
Добро, разбирам за хороскопот, но другиве теми се претерува малку.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Што вовед би пишале на пример за некоја тема од астрологија?

Не знам...
Во стилот зошто мислам дека има 7 планети и зошто баш тие атрибуции ги имаат...
Но не верувам дека некој од тука се заморувал до толку за да изучува астрологија, така да тоа се теми кои се за трачарење...
Одиш на друг форум копираш или извртуваш зборови и пишуваш што значи Месечина во 7-ма куќа :D
И тука летаат лајкови на сите страни... :)

Не гледам потреба да се отвараат теми за кои се знае дека ќе нема добра дискусија...
Јас секако нема да отварам никаде теми... немам потреба од тоа.. доволни ми се овие што ги има (y)

• Ми се допаѓа

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
large.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Roxelana

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Така си е, ама не си била тука кога на ден се отварале по 12 теми за моливчиња, циркончиња, бомбоњчиња, свирчиња...
Никој не сака да си ја докажува вистината за својата интелигенција, само малце со осет.
Туѓиот придонес не смее да биде во наводници, а наводната интелигенција на некој стои под наводници?
Не ја правиш истата грешка за која посочуваш дека некој ја направил?

Јас сум многу од поодамна тука, и ако не пишувам мислења секој ден, не значи дека не го читам форумот и не гледам што теми се отвараат.
А за интелигенцијата, намерно си е ставено во наводници.
Поентата на форумот барем според мене е во разноликоста, каде може да се дискутира на кој и да било тема колку и да му изгледа банална на некој друг.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас сум многу од поодамна тука, и ако не пишувам мислења секој ден, не значи дека не го читам форумот и не гледам што теми се отвараат.
А за интелигенцијата, намерно си е ставено во наводници.
Поентата на форумот барем според мене е во разноликоста, каде може да се дискутира на кој и да било тема колку и да му изгледа банална на некој друг.
Јас бев сфатена дека мене ми е банално што постојат теми како астрологија и мода? И ми смета разноликост?
Напротив. Ама нема врска, не сум достојна да коментирам со некој кој е поодамна тука, иако не пишува често :)

• Ми се допаѓа

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Јас бев сфатена дека мене ми е банално што постојат теми како астрологија и мода? И ми смета разноликост?
Напротив. Ама нема врска, не сум достојна да коментирам со некој кој е поодамна тука, иако не пишува често :)

Многу погрешно ми го сфати постот, никаде не те посочив тебе туку зборев општо, али како сакаш мисли си. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*