Нормално, ама не мора да не тероризираат со 10 теми на ден.
Една е доволна. Навистина...
Утре пак.
Ама сега има излив на креативносттт
Нормално, ама не мора да не тероризираат со 10 теми на ден.
Една е доволна. Навистина...
Утре пак.
Кој труби? Пријателе, ти да не си малку...шуби-дуби?Кога трубев на времето
Кога трубев на времето... Но батали, тоа порано беше. Сеа не трубам. И до тебе совет, батали членови што отвараат нови „безвезни-за-нас“ теми, keep up your part of the contribution.
Ко шо вика Lady* мање коментирање за туѓиот „придонес“
Зошто туѓиот придонес мора да биде во наводници?
Колку и да е минорен, каков и да е, сепак има членови кои сакаат да коментираат на такви теми. Не мора да се бара "смислата на животот" во секоја ново отворена тема. Целта на еден форум барем според мене е секој член да може да коментира во кој подфорум сака, а не само во психологија или филзофија, или кој и да било подфорум без да ја докажува висината на својата "интелегенција".
Ако некој сака да коментира за моливчиња за уста или што и да е, тоа си е негова работа. Не?
Така си е се, и твоето и тоа погоре.Добро би било кога ќе реши некој да отвара нова тема, да даде свој став-вовед за таа тема, зошто ја отвара и да не заврши истиот тој вовед со прашањето:
Вие што мислите?
Уште кога ќе го прочитам тоа и одбивна ми станува темата...
Зошто да не биде воведот една добра размисла која самата ќе потикне дискусија... не копирајте од нет, не барајте да изгледа воведот не знам интелектуално wow... нека биде едноставен, да потикне размислување и нормално прашања...
Така ќе може овоој форум да стане така... сериозен и интересен и да ти дава желба да се помачиш да напишеш нешто добро како коментар...
Така..
Нема врска ОЧИГЛЕДНО не се разбираме јас и тиСпоред погоре кажанато не треба да постои подфорум мода и убавина и астрологија
Богами не треба!Според погоре кажанато не треба да постои подфорум мода и убавина и астрологија