Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК .... Посакувам да не беше тврдоглава и да размислуваше со своја глава...барем понекогаш глупа една.

П.С. Можиш и ЛАЈК да си маниш на ова...за тебе е.

Да ти стегнам јас лајк па да испадне дека за мене е :D
Кого нарекуваш глупа,таа што наводно ја сакаш?

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and Photographer

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Оти наводно? Јас кажав дека ја сакам...а таа си знае сама зошто ја нарекувам глупа.

Во ред,нарекувај ја како сакаш,но ете мене ми падна чудно за да го нарекувам некого што го сакам глуп и тоа јавно :)
ама ете,може е само илузија
1233507_613186942064722_1096102892_n.jpg

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Оти наводно? Јас кажав дека ја сакам...а таа си знае сама зошто ја нарекувам глупа.
блазе си ѝ шо те има тебе за да ја научиш како да не биде глупа (facepalm)
се извинувам шо се мешам, ваша работа, ама малку се нештата на кои сум потполно алергична.
едно од тие нешта се и реченици од овој тип - „Посакувам да не беше тврдоглава и да размислуваше со своја глава...барем понекогаш глупа една.“
и то....

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
се извинувам шо се мешам, ваша работа, ама малку се нештата на кои сум потполно алергична.
едно од тие нешта се и реченици од овој тип - „Посакувам да не беше тврдоглава и да размислуваше со своја глава...барем понекогаш глупа една.“
и то....

Па тоа е зошто не размислува таа, туку некој друг/а за неа.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
и то....

Ова од староста ке да ни е :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue