Сакам да кажам/Сакам да прашам

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
и јас така :) ама кај мене важи следното:

It's no good at all to see yourself
And not recognize your face
Потполно се согласувам и се пронаоѓам во истото.Тоа ти е исто како некој друг да пишувал ама со мојот акаунт:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Bleach

Истакнат Член
23 декември 2012
146
257
173
Heart-Shaped Coffin
rock-n-roll-is-freedom.tumblr.com
Го преспав цел ден, вечер нема спиење, утре треба од 7 да одам в гимназија.​
tumblr_mp0vsnEr8y1svh2x9o2_500.png
Класот не ми е баш по ќеиф, ги познавам сите ама никогаш не сум се дружела со нив, па не знам како ќе биди. Тоа е тоа. (worried)

Wake me up when posts with 'Wake Me Up When September Ends' end.​

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
So deckomi denes pravime 7 meseci i mi treba nekoj ljuboven tekst da mu go posvetam (inlove)

Koj од нас би знаел подобро од тебе да му напише нешто убаво на твојот дечко?
Ти сама најдобро си ја знаеш својата врска а и него, не се откажувај, потруди се, не мора да е цел реферат..
Можеш во неколку добро сврзани реченици да му кажеш и да му дадеш до знаење дека го сакаш. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Vasto Lorde

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
So deckomi denes pravime 7 meseci i mi treba nekoj ljuboven tekst da mu go posvetam (inlove)

Имењачката ме правари :giggle

Напиши 2реченици, после тоа речениците сами ќе си доаѓаат, повеќе ќе цени што сама си се потрудила да напишеш. Не ти е за оценка, пишувај си од душа, што сакаш тоа, но да има и некоја смисла. :)

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Неделица по дифолт досадна. Мини кафе комшиска партија, стандардното неделно чистење и исчекување на нови епизоди од серии.
Септември драг, ама мене ми е сеедно што дојде.
И ќе цитирам еден колега:
„Знаеш дека се остарел кога 1ви септември не ти значи ништо“.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba, Y1K991 and Angiie

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
СДК ДЕКА ЧУВСТВОТО ДА СЕ БИДИ НАЈГОЛЕМ ВО ГЕНЕРАЦИЈАТА Е ОДЛИЧНО ДА ВЛАДЕЈШ ВО ДОЛНАТА :D МАТУРАНТИ 4ТА ГОДИНА СРЕДНО..САКАМ САМО ДА СИ ЈА ПОМИНАМ НАЈУБО ОВА ГОДИНА ОД СИТЕ ДО СЕГА ВО СРЕДНО И НИКОГАШ НЕМА ДА ГИ ЗАБОРАМ ОВИЕ ПРЕУБАВИ ДЕНОВИ ОД ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ОД НАЈУБАЈТЕ ВО ЖИВОТОТ А ТОА Е СРЕДНОТО..:):sreken(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Prashina