Како ви поминуваат летните денови?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Моите летни денови...... Станувам на сабајле кај 8-9 часот, слегувам до чаршија кај дедо ми (во центарот живее). Поручувам чат-пат нешто тост, ваму таму. Си одам дома кај 11 ипол - 12, и пополека се спремам за вежбање. Вежбам од 25-50 минути, па можеби и повеќе во зависност од денот и како сум спремен. Потоа имам еден доооллллг и досаден период тука каде што доколку не надополнам со гледање на некоја серија или фудбал ми е ептен досадно. Потоа иде 6часот и заминувам да играм фудбал, значи секој ден. Си одам дома кај 8, 8 и нешо се туширам и излегувам чаршија.

Ова ми беше интересно скоро месец дена, сега некако почнува да ми здосадува, но доколку размислам ..... и седам дома, а да не излезам чаршија би ми било x2 пати подосадно.... Сеа најдов работа, се договорив и очекувам финален повик оваа недела па да почнам да работам, така што времето односно слободното време ќе го ценам повеќе и ќе уживам во моментите. ‘_‘

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Секој нов ден е различен си има нова приказна.
Кога започна летото мислев дека ќе ми биде најдосадното и најглупавото лето до сега, ама испадна спротивно.
Особено од јули средината па наваму секој ден ми е се позабавен и поубав.
Одам на кафе со друштвото, играме кошарка, одбојка спортуваме на некој начин, често пати си правиме авантуристична прошетка до некој град на забава или ноќен живот до соседниот град,мал дел од летото на одмор на плажа, тоа па си има сосема друга приказна.
Па сега баш крајов на летово морам да го поминам малку и над книга :(
Ах, колку брзо ми поминува времево, не сакам да заврши летово.. (sun)

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Лето е голем дел од нас се на одмор.
Како ви поминуваат овие летни денови,??
Мојот ден започнува вака:
Станувам некаде накај 09. и нешто или 10 зависи колку сум уморен и дали сум шетал вечерта, нормално како и секое сабаље кафе, поручек по некој сат ги читам новините на денот (ма кој новини секој ден ни е исто во државава наша мала и напатена )
послем може до град по некоја работа, па ручек па нешто одмор или може попладневн дремка од 18 00 подготовки за до спортски троа вежбање па враќање дома и припрема за едно корзо низ чаршијата :)
да видиме какви се вашите дневни активности :pusi ???

Во глобала меѓу најработните лета што воопшто сум ги имал.Денес штотуку се вратив од мал краток одмор со девојката кој беше временски планиран уште од пред месец ипол.
Од утре од 6 часот повторно со работните обврски :) Се што е убаво кратко трае.Ми се плаче, ми иде да си умрам само за да не одам на работа.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
летните денови ни поминуваат жешко се случуваат интересно-убави дешавки нека не завршува летото :zelen