Не,не,ти верувам јас ама не знам што е проблемот што кај едни отвара а кај други не.А баш сакав да разгледам некоја книгаАко сакаш принсткрин да ти направам да се увериш дека ја отвора.
Не,не,ти верувам јас ама не знам што е проблемот што кај едни отвара а кај други не.А баш сакав да разгледам некоја книгаАко сакаш принсткрин да ти направам да се увериш дека ја отвора.
Да бапнам сега еден филозофски одговор:
Сите ние имаме 4 животи.
Еден за домашните, еден за надворешните и еден за тие што не не познаваат и еден кој вистински го живееме
Мене ме оженија за германка што дошла во соседната куќа на колешката. Потоа друга колешка имала комшивка шо била (полувлаинка) и ме местеше за неа (пошо сум бил полувлав). Потоа колешката се зафилма и ме замисли како нејзин зет.
.... Фази во животот.
Можеби и така е, само ете мене ми недостига. Нека не е фазата, нека е чувството. Сега не можам да го имам, па ни најмалку на нет или тука да си создавам светови како тогаш. Тогаш имав нешто што немам сега. Детство : )Фази и се. Сега еве рецимо ко што вика Lena дека е фазата наречена трошење време на нет, утре ќе биде друго. Ма колку и да била претходната прекрасна. Здосадува, се јавува желба за ново. Заситува зачмаеноста. И не. Не е тоа дека здосадува. Туку мислиш дека порано било убаво. Само почни да се враќаш на претходната постара фаза. Пак за кратко време ќе осетиш дека не е тоа тоа. Тогаш тоа беше сосема нов свет. Денес не е повеќе.
За карактер мислев на некој лик од книгата. Пример дедото со долгата брада, па јас си го замислувава комшијата кој исто е стар и има долга брада, па лошото дете беше исто лошото дете од мојот клас и тн..Хоуп* истото можеш да го правиш со карактерите од овде.
Запознаваш интересни луѓе,сродни-несродни души,учиш нови работи од нив,те мотивираат,те инспирираат.
Секој од овие луѓе има свои карактеристики,свои сфаќања на животот и е на свој начин посебен.
Нема два исти карактера.
И ова е некој мал свет кој го имаш во својата соба пред себе.
Виртуалниов свет е нов начин за дружба,за изразување на креативноста и слично.
Се среќаваш со луѓето и ги имаш како пријатели или ако не ти се допаѓа да ги имаш во близина не е битно.
Само што времето поминато на форум би требало да може да се контролира.
Би можело да се уведе тајминг
Саат време навечер/насабајле и то ти је