Сакам да кажам/Сакам да прашам

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Викендот на работа мислев работниците се фолираат дека им е тешко да работат на ова жешко.Мислев дека мене ми е најжешко возејки се во кола низ Скопје.Вчера решив да работам со нив заедно.
Човече, чувство како да гниеш.Како да си пред умирање и да кинеш конци на оваа жештина.10 литри вода сум испил и цела ноќ не бев спиел.
Утре ги носам на базен Бисер да земат душа на ноќно разладување.
А денес слободен ден.
Се надевам дека пеколниве горештини ќе си отидат.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Outrider

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Утре брат ми го слави својот 18ти роденден, а јас врска немам што да му купам, како да го изненадам..
Сакам да биде нешто необично и интересно, ама ете мозокот не соработува со мене :(
Па да си прашам да не има некој некоја идеја што да купам или направам?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Утре брат ми го слави својот 18ти роденден, а јас врска немам што да му купам, како да го изненадам..
Сакам да биде нешто необично и интересно, ама ете мозокот не соработува со мене :(
Па да си прашам да не има некој некоја идеја што да купам или направам?

Купи му Ламбурџини и ќе го памти и роденденот и тебе цел живот :D Ако ти не знаеш што да му купиш, а му ги познаваш интересите тогаш како некој од пред монитор ќе знае?

Инаку, СДК дека обожавам блупринтови од машини. Вчера си најдов страничка со блупринтови од тенкови од WWII и сакам да ги прецртам :frantic

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Купи му Ламбурџини и ќе го памти и роденденот и тебе цел живот :D Ако ти не знаеш што да му купиш, а му ги познаваш интересите тогаш како некој од пред монитор ќе знае?

Инаку, СДК дека обожавам блупринтови од машини. Вчера си најдов страничка со блупринтови од тенкови од WWII и сакам да ги прецртам :frantic
Само знам дека сме од иста мајка родени, друго ништо не знам за него.
Мислев некој да не има идеја за изненадување, забава ова она... Поклонче што ти знам.
Вака ти како голем мозок дај предлог, ете некако ко на тебе да ми наликува, има и он некој ваков мистичен стил.
Што сакаш ти за роденден, а да не е Ламбурџини? :D
Поефтино нешто молимти се!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Само знам дека сме од иста мајка родени, друго ништо не знам за него.
Мислев некој да не има идеја за изненадување, забава ова она... Поклонче што ти знам.
Вака ти како голем мозок дај предлог, ете некако ко на тебе да ми наликува, има и он некој ваков мистичен стил.
Што сакаш ти за роденден, а да не е Ламбурџини? :D
Поефтино нешто молимти се!
Епа мало ламбурџинче, за по дома :rofl

Ако е ко мене, mastermorphix и завршена работа. Сериозно, неам поим што сака брат ти да му купиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
СДК Лоша вечер |-( Ја видов бившата,фатена за рака со некој мрсолко.Па и без срам ме погледна,изгледа очекуваше да и речам Еј,кај си?Од кога те немам видено.Мрш ајде таму ма,не знам што воопшто се врати тука кога никому не си потребна.
Иако мразам да признаам,се разубавела.Косата и е порасната,позгодна е,дури и очите и беа некако поинакви.Поневини.
Знам дека вечер нема да можам да заспијам.Ќе мислам.Ќе мислам на неа.Ќе се присетувам на сите моменти поминати заедно.А потоа на нејзиниот мирис,па се до нејзиниот здив.И така ќе заспијам.Ќе паднам во соништа поврзани со неа.Можеби таму нашата приказна ќе има среќен крај.
Мал си ти. Ќе порасниш ко ќе ја видиш бившата фатена за рака со некој а таа има стомак до заби :)

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
СДК не знаев дека толку бил интересен мојов живот. ЕЈ друг да ти го бери гајлето.
Дознав вчера дека дечко сум имала...хм..не знаев...интересно......дознаваш работи кои не си ги знаеш за себе.
Баш ме интересира кој е тој, а јас не го знам дека ми бил :eek
Некои немаат ништо интересно во животот т.е немаат живот, а се интересеираа за туѓите животи, сакаат да го живеат туѓиот живот...гревота :rolleyes:

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
СДК не знаев дека толку бил интересен мојов живот. ЕЈ друг да ти го бери гајлето.
Дознав вчера дека дечко сум имала...хм..не знаев...интересно......дознаваш работи кои не си ги знаеш за себе.
Некои немаат ништо интересно во животот т.е немаат живот, а се интересеираа за туѓите животи, сакаат да го живеат туѓиот живот...гревота :rolleyes:

Работава е: Како тоа сме се мувале а јас не знам? :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Да бапнам сега еден филозофски одговор:
Сите ние имаме 4 животи.
Еден за домашните, еден за надворешните и еден за тие што не не познаваат и еден кој вистински го живееме
Мене ме оженија за германка што дошла во соседната куќа на колешката. Потоа друга колешка имала комшивка шо била (полувлаинка) и ме местеше за неа (пошо сум бил полувлав). Потоа колешката се зафилма и ме замисли како нејзин зет.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Мене ме оженија за германка што дошла во соседната куќа на колешката. Потоа друга колешка имала комшивка шо била (полувлаинка) и ме местеше за неа (пошо сум бил полувлав). Потоа колешката се зафилма и ме замисли како нејзин зет.
svadba.jpg

Вистина или шпекулации? : ))