Сакам да кажам/Сакам да прашам

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сара.13 мене па не ми смета тоа што имаш твоја слика за аватар, можеби зошто не ве пратам многу. Јас еднаш одамна имав слика од мене и екипата за фудбал ( разликата беше што моето прекрасно лице и тело не беа ни малку акцентирани)
ти си од генерациите кои поим немаат што е форум. Тука си зошто сметаш дека ова е друг вид фб и дека тука покажувјќи колку си убава можеш да запознаеш уште некој поданик плус на твојата убавина.
Не дека па јас баш имам сфатено што е форум, ама се трудам.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
да, и јас го забележав ова, ама веднаш помислив дека сигурно не го мислела она што сите ние го гледаме ко ќе го прочитаме постот.
Најдобро би било да го сфатиме од аспект на тоа дека можеби државата не ни чини, па подобро би било кога би заминала од тука, а не да се враќа.можеби тоа сакаше да го каже, се надевам.

Ама сте глупи значи ви се чудам. Не ми чини животот тука и ќе си се вратам во Македонија, тоа сакав да кажам,не виткам и не пакувам ништо јас ко сакам да го кажам.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Ама сте глупи значи ви се чудам. Не ми чини животот тука и ќе си се вратам во Македонија, тоа сакав да кажам,не виткам и не пакувам ништо јас ко сакам да го кажам.

Пази на речникот..ако има некој глуп во случајов тоа си ти!

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius and cakar_ulav

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....

Who cares, anyway? :svirka

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen