Сакам да кажам/Сакам да прашам

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сдк - ме нервира веќе пола саат еден комарец во собава, а ме мрзи да го ловам, ме испокаса мамето!! :rofl

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Не живеам со преголеми очекувања , но сепак секогаш се разочарувам. Сакав само еднаш да почуствувам дека на некој му е грижа за мене. Сепак ќе заклучам на никој ама баш на никој нема да му е грижа како си ти и на тебе воопшто луѓето се најсебичните суштества на планетава.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Не живеам со преголеми очекувања , но сепак секогаш се разочарувам. Сакав само еднаш да почуствувам дека на некој му е грижа за мене. Сепак ќе заклучам на никој ама баш на никој нема да му е грижа како си ти и на тебе воопшто луѓето се најсебичните суштества на планетава.

Па како си ти?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Друже не е проблемот пријавата, проблемот е што ја нема администрацијава да санкционира. :) Не треба само ние да им кажуваме што да прават, нека се активираат и они малце. :zelen

Знаеш како викаат... прв пат ако напраи грешка некој е во ред. После ако нон стоп се чука во гради дека е некој фактор и почне да трола, не е. Вие само пријавувајте, еве еден барем има тука, чат пат ќе подзачисти. И не значи ако нема одма санкции дека ништо не останува незабележано :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp