Вчера си започнав да го користам стариот број од вип кој не го користам од 2011та и вчерта си легнав. Кога пет минути пред полноќ ѕвони некој непознат. Одбивам, си мислев алармот е. пак ѕвони, одбивам. Пак ѕвони кревам и викам ало, не се слуша глас, спуштам. Пак ѕвони, кревам и карам врнам, спуштам.
Последниот пат ѕвони и почнувам монолог за неговиот женски дел од фамилијата. Потоа само ги пренасочив повиците во пожарна и мирно заспав.
Може да ми објасниш во порака како го пренасочи повикот?Вчера си започнав да го користам стариот број од вип кој не го користам од 2011та и вчерта си легнав. Кога пет минути пред полноќ ѕвони некој непознат. Одбивам, си мислев алармот е. пак ѕвони, одбивам. Пак ѕвони кревам и викам ало, не се слуша глас, спуштам. Пак ѕвони, кревам и карам врнам, спуштам.
Последниот пат ѕвони и почнувам монолог за неговиот женски дел од фамилијата. Потоа само ги пренасочив повиците во пожарна и мирно заспав.
Call forwarding ?Може да ми објасниш во порака како го пренасочи повикот?
демек треба во порака нека знаат сите шо тел имаш?Може да ми објасниш во порака како го пренасочи повикот?
Не е мој телефонот, за друга особа прашувам. Инаку Нокиа е марката, а моделот немам појма, ќе побарам ако може да го најде моделот. И да, телефонот не е ајфон, смартфон, обичен е.демек треба во порака нека знаат сите шо тел имаш?
Јас имам нокиа 2730 класикНе е мој телефонот, за друга особа прашувам. Инаку Нокиа е марката, а моделот немам појма, ќе побарам ако може да го најде моделот. И да, телефонот не е ајфон, смартфон, обичен е.
Фала ќе и кажам да си провери и намести ова Инаку кој беше бројот на полиција? Нареден пат кога ќе завртат, да се јават таму.Јас имам нокиа 2730 класик
Мени-Прилагодувања-Повик-Пренасочување на повик-Сите гласовни повици-+389XYABCDEF
Сите повици се пренасочуваат на некој број.
http://zk.com.mk/act/полиција/МакедонијаФала ќе и кажам да си провери и намести ова Инаку кој беше бројот на полиција? Нареден пат кога ќе завртат, да се јават таму.