Сакам да кажам/Сакам да прашам

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Сдп:Кој е тој нов мобилен оператор?(wasntme)

Албански мобилен оператор, Албанол, Албанмол,Албатрос или така нешто, ке бил наменет за албанските корисници претежно, само со албански јазик на операторите и услугите, за албанското население во Македонија да се осеќало рамноправно и ке можело да се стават до 9 броја во твојот потесен круг на семејството :D

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Албански мобилен оператор, Албанол, Албанмол,Албатрос или така нешто, ке бил наменет за албанските корисници претежно, само со албански јазик на операторите и услугите, за албанското население во Македонија да се осеќало рамноправно и ке можело да се стават до 9 броја во твојот потесен круг на семејство :D

Само уште тоа ни фалеше..:D

Dionaeam

Полноправен Член
20 јуни 2013
33
69
18
Албански мобилен оператор, Албанол, Албанмол,Албатрос или така нешто, ке бил наменет за албанските корисници претежно, само со албански јазик на операторите и услугите, за албанското население во Македонија да се осеќало рамноправно и ке можело да се стават до 9 броја во твојот потесен круг на семејство :D

Комплет оди тоа,
O3suPKD.jpg

Исто така рингтонот да не го заборавиме :rofl

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Хахахах, а гарант најсимнувана апликација ќе им биде Tallking Pig :D

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Ете како се дели држава. Еден мобилен оператор тебе, еден мене. Една педа земја мене, една тебе... и на крајот пола - пола се, ако не и процентуално повеќе за тие што се чувствуваат обезправено.
Ако, нека има нов албански оператор, ама нека е за сечие користење, како и досегашниве постоечки...
може јас сакам да се префрлам и да зборам со потесното семејство во круг :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Работиш во фирма со 10 адлери, и стотици машини за шиење, каде работата исто толку љубезни тетки и девојки, а јас шетам со скината прерамка од работнички панталони.
Тоа ти е кога ќе те пратат во друга смена :)