Не туку модераторите им се искомплексирани будали кои ги подржуваат троловите против мене
Кога ти така велиш..
Не туку модераторите им се искомплексирани будали кои ги подржуваат троловите против мене
Кога ти така велиш..
Таков е киселион , тој така на сите му прај , прво ги банира и после , не ти објаснува тебе , туку се фали пред другите зошто го банирал и одма те спомнува после тебе , еден дури од франција отвори тема сакал да учи македонски и го праша дали си ти .
Опседнат е со тебе , дури и женска му личи на тебе . Дење нојче не спија да не му дојш пак , оти секако се тапа дискусиите и ако не си ти , нема за шо да се дискутира .
Зато че му избега сите членој овде по тебе .
Пинки Пај?Таков е киселион , тој така на сите му прај , прво ги банира и после , не ти објаснува тебе , туку се фали пред другите зошто го банирал и одма те спомнува после тебе , еден дури од франција отвори тема сакал да учи македонски и го праша дали си ти .
Опседнат е со тебе , дури и женска му личи на тебе . Дење нојче не спија да не му дојш пак , оти секако се тапа дискусиите и ако не си ти , нема за шо да се дискутира .
Зато че му избега сите членој овде по тебе .
Пинки Пај?
Што ви е вам гајле какви проблеми јас имам?
ти недостигав ?
Шо така овде. Сумлива сити недостигав ?
bez navreda mislam ama cel svet veke te znae u grupu si sa ovim ljecnike
Да но од сите најдобро изгледам. Можат да ми плукаат под прозор за да ми се лизгат удварачите.