само една?![]()
![]()
Така се вели зборотПосле едната, само ќе си идат другите, уште по една, уште по една.....и така
........
![]()
Да бе, сега затоа што градот не може да части ќе треба да идам кај татко му (градоначалникот).Ако гледаш така, домаќин во случајов е градот, не сум јас![]()
Да бе, сега затоа што градот не може да части ќе треба да идам кај татко му (градоначалникот).![]()
А што мислиш ти, дека не се знам јас со Марјанчо? Од две баби браќа сме бе. Ко мали заедно тутун беревме и ниви оравме.Е ако де, таман ќе те чести тогаш цела цистерна пиво, не само криглаТаман и познанство ќе рашириш повеќе
![]()
а тракторо со кабина ви беше или без?А што мислиш ти, дека не се знам јас со Марјанчо? Од две баби браќа сме бе. Ко мали заедно тутун беревме и ниви оравме.![]()
Каков трактор бе, ние сме од старото време кога се ораја нивите со волои. То сега почнаја да користат машини за ова, за она. Уште машина за бришење газои од ВЦ не измислија. Ебагоа тракторо со кабина ви беше или без?![]()
Че дојш на пивофесто и че се запознајме ебаго. Имат една романка.он: Се знам со никој.![]()