Сакам да кажам/Сакам да прашам

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Твој вкус, што да ти речам друго. Според мое мислење ремиксот си нема врска и од еден убав евергрин, убава балада, направија смотана тралалајка. :)

Брат, евергринот си останува, не значи ако е направен ремикс, дека е уништена песната. А ремиксот си направи еден бум, искрено ти си првиот што се пожалил, што не значи дека само тебе не ти се допаѓа.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Брат, евергринот си останува, не значи ако е направен ремикс, дека е уништена песната. А ремиксот си направи еден бум, искрено ти си првиот што се пожалил, што не значи дека само тебе не ти се допаѓа.
Знам дека си останува друже, ама гледано вака ремиксот ќе се врти по радијата и што мислиш некој после 3, 4, 5 години ќе знае дека песната е балада и е од Славе Димитров? Зборам за помладите генерации. :)

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Знам дека си останува друже, ама гледано вака ремиксот ќе се врти по радијата и што мислиш некој после 3, 4, 5 години ќе знае дека песната е балада и е од Славе Димитров? Зборам за помладите генерации. :)

Може така е, баладата и за мене е незаменлива, ама ремиксов си е сосема нешто друго. Ама кога ке размисли човек, знаеш дека доста држи вода твојов муабет.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК мило ми е што одлучив да го искористам летото за читање и учење, наместо за седење постојано прец ПЦ. Лето си е лето, ама ќе биде штета да не гоискористам времето и да добијам каква-таква подготовка за на факултет. И така и така летово 90% ќе морам да го поминам дома, па нема да биде лошо да се поднаучи нешто.

СДК 2 Фала богу што Рики Мартин се врати на сцената. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК мило ми е што одлучив да го искористам летото за читање и учење, наместо за седење постојано прец ПЦ. Лето си е лето, ама ќе биде штета да не гоискористам времето и да добијам каква-таква подготовка за на факултет. И така и така летово 90% ќе морам да го поминам дома, па нема да биде лошо да се поднаучи нешто.
Матурантка си? :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*, Gemini and Lady*

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Некој друг линк да не си мислела да ставиш или си прочитала? Зошто не гледам дека пишува дека парадата ќе се состои од геј луѓе кои ќе шетаат со гол газ во костум од пеперутка на сред плоштад или дека ќе стимулираат секс на сред плоштад. Пишува дека ќе организираат низа настани, ќе се реализираат низа активности, а не знаеме какви ќе бидат тие. Останува да почекаме и да видиме. Или не мора ни да видиме ако не не интересира.

Па, не се одржало вакво нешто во Македонија за да знаеме како ќе се одвива. Сигурна сум дека ако се прогугла за геј парадите ќе ти излезат луѓе кои јас ти ги опишав. Инаку, јас не реков дека таква ќе биде, но гледајќи ги геј парадите во останатиот свет сум донела таква одлука. Не сакам да постирам слики, затоа што не ми се пријатни за гледање, но мислам дека знаеш за што зборувам.

Плус џабе ти е и да не те интересира, кога тоа сето е јавно и на сред плоштад. Мене животот ми е таков, од центар врвам секој можен ден, имам работи што нон стоп треба да ги вршам. И навистина не сакам да го гледам тоа.

И не ја гледам потребата. Навистина не разбирам зошто на некој хомосексуалец му е потребно моето мислење? Зошто него му е толку битно да го има одобрувањето од моја страна? Навистина не ме интересира што си прават во животот, ама она горе што ти го пишувам ме нервира. Лично, против хомосексуалците кои не замараат нон стоп со тоа колку се хомосексуалци немам апсолутно ништо против. Против сум кон оние кои одат на паради и провоцираат. Мене не ми е пријатно кога и во кафич гледам како некој не може да се контролира а е хетеро, не па геј.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ми го разубавија денот и сликава и коментарот
1014323_528804330502436_1174027872_n.jpg

Тие се валкани но љубовта им е чиста!