Сакам да кажам/Сакам да прашам

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
(handshake) во право си ,впрочем кога и не си била?!:rofl Нели slb_bobo?!

Имало доста пати кога не сум била,и тоа сум ти го кажала,ама ете не си запомнала :)
Исто како и секој човек,така и јас,така и ти,сме биле во ситуации во кои не сме биле во право,само не секој на време согледувал ;)
Некој согледува кога ке направи катастрофални грешки,некој на време,некој пред време.
Јас признавам сум согледувала на доста различни начини,па дури и оние во кои се правеле катастрофални грешки,а ти? (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
А мене во последно време си ми ти,кога лупаш лајкови на некого за истите работи за кои некогаш ги сметаше за неисправности. :)
Јес да човек може да си го промени мислењето во врска со некого,и тоа е нормално

Дали се прочита што кажа во овој пост? Или важно ти беше само нешто да напишеш, колку да си ја покажеш глупоста?

прво викаш ова ми е смешно дека е црно, после викаш па ок, нормало е човек да менува мислења.

и што ти беше поентата на овој пост?

И дали на твој 35 години, си се замислила што воопшто правиш?
се имаш испокарано со преку 10 активни членови и пак грешката ја бараш и наоѓаш кај нив. Си се запрашала ли дека проблемот не е кај сите нив, дека очигледно ти си имаш проблем. Мене не ми е проблем да отварам теми по сите форуми за хуманитарна помош за нашата мели, само треба да се согласиш.(y)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Дали се прочита што кажа во овој пост? Или важно ти беше само нешто да напишеш, колку да си ја покажеш глупоста?

прво викаш ова ми е смешно дека е црно, после викаш па ок, нормало е човек да менува мислења.

и што ти беше поентата на овој пост?

И дали на твој 35 години, си се замислила што воопшто правиш?
се имаш испокарано со преку 10 активни членови и пак грешката ја бараш и наоѓаш кај нив. Си се запрашала ли дека проблемот не е кај сите нив, дека очигледно ти си имаш проблем. Мене не ми е проблем да отварам теми по сите форуми за хуманитарна помош за нашата мели, само треба да се согласиш.(y)

Јами ваљда разбра,ако не разбереше,ке потпрашаше па ке и објаснев и на долго и широко.
Уште стои она за ако не и е јасно,да побара да разјаснам со примери и детали,така може и ти ке разбереш.
За она околу карањето нема да коментирам,ниту пак ке посочам да размислиш со колку и како го имаш направено она што ти го објасни.
Глупоста е релативна работа,што исто така нема да напишам дали ја гледам токму во твоите настапи,од причина што тогаш очите на админот ке успеат да прочитат,а ова дотука ваљда нема :)
Можеш да улетуваш како супермен,белки JaMi она што го напиша за друг член изгледа заборави и тебе да те додаде.
Ти си малку подобар,си признавам,оти твојот вокабулар е многу широк,се имаш истакнато.
Директните навреди за работи кои не постојат ти се специалност,нели JaMi ?
Исто и за годините си малку грешка,ама и таму не ти замерувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Добро, оти профиливе си ги ограничувате?
Кодови за локации на вонземјани ли криете? :unsure

Еве сакав да му напишам љубовна поема на slb_bobo на ѕидот, а не можам и одма денов ми доби димензии на промашеност :nah

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Јами ваљда разбра,ако не разбереше,ке потпрашаше па ке и објаснев и на долго и широко.
Уште стои она за ако не и е јасно,да побара да разјаснам со примери и детали,така може и ти ке разбереш.
За она околу карањето нема да коментирам,ниту пак ке посочам да размислиш со колку и како го имаш направено она што ти го објасни.
Глупоста е релативна работа,што исто така нема да напишам дали ја гледам токму во твоите настапи,од причина што тогаш очите на админот ке успеат да прочитат,а ова дотука ваљда нема :)
Можеш да улетуваш како супермен,белки JaMi она што го напиша за друг член изгледа заборави и тебе да те додаде.
Ти си малку подобар,си признавам,оти твојот вокабулар е многу широк,се имаш истакнато.
Директните навреди за работи кои не постојат ти се специалност,нели JaMi ?
Исто и за годините си малку грешка,ама и таму не ти замерувам.

Извини за годините, се мислев дека имаш 35, а ти си имала само 34 - уште си девојче (facepalm)
Не ми одговори, дали сакаш да покренам иницијатива за твоја помош? :nerd

Добив опомена за претходниот пост, за навреда??? :eek

:igra

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Извини за годините, се мислев дека имаш 35, а ти си имала само 34 - уште си девојче (facepalm)
Не ми одговори, дали сакаш да покренам иницијатива за твоја помош? :nerd

Добив опомена за претходниот пост, за навреда??? :eek

:igra

Кој те опомени?
Кого навреди?
Се надевам дека не се навреди модераторот на дотичната тема.
И нема што да се надевам,тој модератор има ист вокабулар како твојот.
Си го користите уште одамна,уште тогаш кога немаше кој да ви се спротивстави на таквите ваши испади.
Нема да барам никаква услуга од тебе,помогни каде што сметаш дека е потребна помош,доколку се осекаш кадарен да ја пружиш.
Не сум ни девојче,а кога сме кај девојчињата,на колку девојчиња им се имаш пуштено низ форумите кога веке спомнуваш во множина форуми?
Се надевам дека тоа те исполнува.
Сите имаме по одредени нешта кои не исполнуваат.
И нема потреба да плачеш оти си бил опоменет,а јасно е зошто си изненаден од опоментата,обично ти се прогледува низ прсти.:)
А тоа сигурно не е од причина оти си форумџија кој сее добрина,солидарност и цвекиња.
Чисто само да напомнам дека сигурно јас не сум те пријавила.
А и нема потреба.:)

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Кој те опомени?
Кого навреди?
Се надевам дека не се навреди модераторот на дотичната тема.
И нема што да се надевам,тој модератор има ист вокабулар како твојот.
Си го користите уште одамна,уште тогаш кога немаше кој да ви се спротивстави на таквите ваши испади.
Нема да барам никаква услуга од тебе,помогни каде што сметаш дека е потребна помош,доколку се осекаш кадарен да ја пружиш.
Не сум ни девојче,а кога сме кај девојчињата,на колку девојчиња им се имаш пуштено низ форумите кога веке спомнуваш во множина форуми?
Се надевам дека тоа те исполнува.
Сите имаме по одредени нешта кои не исполнуваат.
И нема потреба да плачеш оти си бил опоменет,а јасно е зошто си изненаден од опоментата,обично ти се прогледува низ прсти.:)
А тоа сигурно не е од причина оти си форумџија кој сее добрина,солидарност и цвекиња.
Чисто само да напомнам дека сигурно јас не сум те пријавила.
А и нема потреба.:)

Не реков дека ти ме пријави,грешка си и со модераторот што ме опомена,а и не знам каде виде дека плачам? ова плачење е :igra? аааа
Грешиш и кај тоа дека се пуштам на девојки по форуми(освен овој форум, не знам како функционираат другите форуми и не ме интересира), а во случај да беше во право, па машко сум, на кого треба да се пуштам, на баби?
Грешиш и во тоа што мислиш дека ме исполнува.

да не продолжам да ти ги набројувам грешките,дај да посеам малце добрина и цвеќиња, во право си за тоа дека не си девојче, а и без да ни кажеше, сите знаеме :D

само пак да си прашам
сигурна си дека не сакаш помош?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не реков дека ти ме пријави,грешка си и со модераторот што ме опомена,а и не знам каде виде дека плачам? ова плачење е :igra? аааа
Грешиш и кај тоа дека се пуштам на девојки по форуми(освен овој форум, не знам како функционираат другите форуми и не ме интересира), а во случај да беше во право, па машко сум, на кого треба да се пуштам, на баби?
Грешиш и во тоа што мислиш дека ме исполнува.

да не продолжам да ти ги набројувам грешките,дај да посеам малце добрина и цвеќиња, во право си за тоа дека не си девојче, а и без да ни кажеше, сите знаеме :D

само пак да си прашам
сигурна си дека не сакаш помош?

Јас не спомнав во множина форуми,дур не ги спомна ти.
Е сега,од кај да знам дека пишуваш множина а мислиш на еднина?
А за се друго ти одговорив :)
Повели,биди она што си ти,како и досега.
Немам зошто да се срамам од своите години.Кога веке и ти сметаш дека ,,дискутираш,,потруди се барем да наведиш нешто,или со аргумент,се едно исто па исто,ем станува банално,ем се возиш на рингиишпилот кој често го спомнуваш,а уствари ти редовно се возиш на исто седиште и тоа без карта.
Срамота е,плати си барем еднаш.(worried)
Не потсмевај им се на баба ти,на баба ми,и ние дај боже да ги доживееме нивните години.
И тие некогаш биле на моите,на твоите години.

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Сдк:Ги мразам,ги мразам,ги мразам.....Да остане еден на свет мене ќе ме најде...|-(
komarci2.png

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник