Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
DarkPassenger а каде се наоѓаат графитите што си ги поставила во тема"графити"?

Во Градски парк, измеѓу Гоце и езерото. Е сега не знам дали сеуште стојат таму или се тргнати бидејќи беа создадени на поставени "ѕидови".

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Во Градски парк, измеѓу Гоце и езерото. Е сега не знам дали сеуште стојат таму или се тргнати бидејќи беа создадени на поставени "ѕидови".
Се надевам да,бар уште една недела:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Машала машала,вештина на полемизирање со ароганција,препотентност,дрскост во подем.
Понекогаш и тоа се рачуна за успех во животот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Никој не те присилува да бидеш овде,да одговараш на теми од пред недела/месец,да пишуваш мислења во досадни теми кој што јадел и пиел.
Знаеш колку викаа дека е досаден форумов дека не добар дека ќе си заминат,ама сите останаа.
Никој не може да ти биде кловн и да те забавува.
Ако сакаш нешто да промениш промени го сам,направи тема за твоите способности и биде вешт да ја наполниш со мислења...Со среќа

Зошто сте модератори, само да делите казнени поени и на некој начин да се расправате со "обичните" членови? Со оглед на тоа како се постави сега, отстрана човек да прочита ќе си помисли дека си го истепала со зборови кутриот Kaarikuto..
Вие како модераторите треба да го разработите форумот, да ги мотивирате членовите да коментираат што е можно повеќе, да има поинтересни теми, само не ми беше намерата да се расправам кога веќе почна...

Благодарам!

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Зошто сте модератори, само да делите казнени поени и на некој начин да се расправате со "обичните" членови? Со оглед на тоа како се постави сега, отстрана човек да прочита ќе си помисли дека си го истепала со зборови кутриот Kaarikuto..
Вие како модераторите треба да го разработите форумот, да ги мотивирате членовите да коментираат што е можно повеќе, да има поинтересни теми, само не ми беше намерата да се расправам кога веќе почна...

Благодарам!

не глуми сеа жртва ти беше тој кој што се жалеше,јас ниту се расправам нити имам намера да истепам со зброви некој,
само релано ти одговорив дека се жалиш за џабе :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
не глуми сеа жртва ти беше тој кој што се жалеше,јас ниту се расправам нити имам намера да истепам со зброви некој,
само релано ти одговорив дека се жалиш за џабе :)

Доколку некој произнесе мислење, секој различно го протолкува па оттука јас не ти замерувам. Ми одговори на најможен лош начин, а притоа си модератор.... не сакам да се расправам едноставно ќе прекинам доовде затоа што знам кој ќе си го окрка на крајот.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Место да се препирате вака отмено тука, направете по една тема, па да видиме чија тема ќе поттикне подобра дискусија : ))

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and melpomena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Место да се препирате вака отмено тука, направете по една тема, па да видиме чија тема ќе поттикне подобра дискусија : ))

Кој ти е омилен бренд помеѓу Орифлем или АВОН?
-Да знам за која тема да отворам, јавно да ме прогласиш дека сум подобар од неа/него... :cool: :D :) :zelen :D :nerd (muscle)