Љубов преку интернет

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Избришано е мислењето на pilot. Напомена, малку поблаго опиши го сајбер сексот, барем во оваа тема која е за љубов преку интернет и има друга конотација.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Возможно е но ако се одложува гледањето не би било веќе исто како на почетокот,сепак по подолго време потребен е и физички контакт.Имам слично искуство во моментов па ќе видиме како ќе се развива.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Возможно е но ако се одложува гледањето не би било веќе исто како на почетокот,сепак по подолго време потребен е и физички контакт.Имам слично искуство во моментов па ќе видиме како ќе се развива.
Извести не,како ќе испадне ако испадне.
Следам вакви искуства.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arhangel Uril

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Доколку некој ти е мил, драг, убаво ти е кога си пишуваш со него, те дочитува, не се гаси на пола муабет итн можно е да се јави некоја интернет т.е сајбер љубов. Си имав една таква личност и се уште си ја имам и засекогаш ќе си ја имам без разлика што ќе ни се случи, по каков пат ќе тргнеме и дали воопшто ќе се запознаеме, тој за мене засекогаш ќе остане мојата прва незапознаенa љубов. :sram Ако ни се спојат патиштата што не верувам уште подобро бар ќе знам дека остатокот од животот ќе го поминам со личност кога ми значи и на која му значам.
Ја верувам во ова, а како што идат генерацииве се почесто и почесто ќе се случува.

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
694
1,103
Ми се случи и мене,ама нецозможно беше да бидеме заедно. Заврши болно и за двајцата :/

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Никогаш повеќе ' љубов преку интернет '. Почнува со виртуелна поврзаност која може да води кон реална. Се раѓаат обично еднострани емоции, пронаоѓаш заеднички фокуси во животот, но сето тоа да не се заборави дека полесно е виртуелно. И се заглавуваш во нешто во кое не би се заглавил во реалниот живот.

• Ми се допаѓа
Реакции: pilot

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Доколку не премине во реална, таа е осудена на пропаст.