Кај да си download-ирам спиење?
на TPB
(the perneetsa bay)
Кај да си download-ирам спиење?
Која серија е тоа? Прашувам за да не ја гледам.СДК Значи поодвратен крај од крајот 'се сакаме ама мораме да се разделиме' нема.И тоа до некаде во романтични патетики разбирам,ама во криминалистичка серија?Аман бре
Body of proof . Сега ја гледав на Фокслајф .Која серија е тоа? Прашувам за да не ја гледам.
Со среќа,ти посакувам успехАплицирав за работа, ми пишаа меил, утре сум на разговор..
Имам некоја трема, не можам да спијам.
Што ќе биде, како ќе се покажам, да не се закочам, како ќе ме проценат..
Држете ми среќа, частам од прва плата
Оди на твојот профил, кликни да пишуваш нов статус и ќе ти се отворат иконки под статусот, да тагираш некого, да напишеш година, да означиш место и уште една икона има (смајли). Кликни на смајлито и имаш како се чувствуваш, што јадеш, што слушаш, што гледаш и 300 други глупости.
Изгледа дека засега е (достапно) само за профилите кои користат англиски јазик, а не македонски/руски.Оди на твојот профил, кликни да пишуваш нов статус и ќе ти се отворат иконки под статусот, да тагираш некого, да напишеш година, да означиш место и уште една икона има (смајли). Кликни на смајлито и имаш како се чувствуваш, што јадеш, што слушаш, што гледаш и 300 други глупости.