Сакам да кажам/Сакам да прашам

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Тито ова Тито она абе да беше Тито паметен ко што сите вика немаше никој од балканов да е на ова дереџе!

red dragon

Староседелец
27 март 2013
140
129
643
35
embrace ако знаеш кажи не те малтретирам темата гласи
Сакам да кажам / Сакам да прашам

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК Нека почива легендава во мир, ако му смета на некој баш ме заболе ;)
563381_612468495434700_1515080812_n.jpg

СДК2 Аиии вчера гром у телевизорот од баба ми !! ... страшно .. седиш тука до него и само баууу :frantic Од ум се извадов ...

СДК3 И оваа легенда нека почива во мир !! Слава му !!
2330_52031827899_3124_n.jpg

СДК 4 Горда сум што живеам на Булеварот што во пасошот ми е пишан Гоце Делчев, а во личната карта Маршал Тито !! ;)

СДП Како бе толку народ по чаршија, кафулињата преполни... се живо џаболебарошко... Да не може човек да испазари храна од гужви ....

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДП Како бе толку народ по чаршија, кафулињата преполни... се живо џаболебарошко... Да не може човек да испазари храна од гужви ....
Ќути не збори за гужви. Денес цел ден во гужва го поминав. Од 9 саатот излегов, во 12 се вратив. :ladno

Тито ова Тито она абе да беше Тито паметен ко што сите вика немаше никој од балканов да е на ова дереџе!
Додека бил жив Тито арно си било. Моите ми кажуваат по цели пакети само чоколади и други благи работи им купувале. За солени да не зборам. Парата имала вредност. Оди денес купи ти по цел пакет од секое јадење со денешната вредност на парите. Тито не е крив што Балканот е на вакво дереџе, Америте се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Ќути не збори за гужви. Денес цел ден во гужва го поминав. Од 9 саатот излегов, во 12 се вратив. :ladno

Додека бил жив Тито арно си било. Моите ми кажуваат по цели пакети само чоколади и други благи работи им купувале. За солени да не зборам. Парата имала вредност. Оди денес купи ти по цел пакет од секое јадење со денешната вредност на парите. Тито не е крив што балканот е на вакво дереџе, Америте се.

Хаос чоек,,, сите купуваат за утре од постариве, а овие моја генерација од кафе на кафе, за нив е животот (facepalm)
И за Тито е така :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and The Tramp

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
embrace ако знаеш кажи не те малтретирам темата гласи
Сакам да кажам / Сакам да прашам

хаха, друже бе, сакав да кажам да не се малтертираш ти, а не на мене.
Па ти викам, пробај да најдеш некој човек што може да ти го направи од пластика, лесно е. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК,
ја гледав архивата на СДК-1дел и смешки живи сте:)
Од кога постои форумов воопшто?

не знам .. ама јас сум член повеќе од година, а таму е смешки, да не фатиш да читаш.. целата тема е чет муабети :D

хаха, друже бе, сакав да кажам да не се малтертираш ти, а не на мене.
Па ти викам, пробај да најдеш некој човек што може да ти го направи од пластика, лесно е. ;)

Аиии .. па не прај муабет на струмички, гледаш децава не те разбраа хахахахахахаххаха !! :D :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena