Зависи до брзината на интернетот, ако иде со 600кб/с за некои си 2 саати би требало да се симне, а 22 гб ќе ги симнуваш 3,4 дена може по 5-6 саати. Ако иде по 1мб/с, 2 гб ќе симнеш за 40 минутиСДП:Знае ли некој да ми каже отприлика за колку време це симне филм од 2.45 GB ? За еден саат,најкасно два саата ќе успеам ли да симнам?
И колку време ќе ми треба за да симнам од 22.95 GB?
Имам луфта од два саати,па дали да ги искористам за да симнам филмот или да не трошам времето за џабе па ништо да не бидне?Чим викаш дека це симнат, ај да пробам.Фала у секој случај.Зависи до брзината на интернетот, ако иде со 600кб/с за некои си 2 саати би требало да се симне, а 22 гб ќе ги симнуваш 3,4 дена може по 5-6 саати. Ако иде по 1мб/с, 2 гб ќе симнеш за 40 минути
Ако симнуваш преку торент можеш да си стопираш торентот до кај ќе стигне и кога ќе се вратиш да си го продолжиш симнувањето.Имам луфта од два саати,па дали да ги искористам за да симнам филмот или да не трошам времето за џабе па ништо да не бидне?Чим викаш дека це симнат, ај да пробам.Фала у секој случај.
Проблемот е што мене не ми се чека една недела,капираш?Може и повише...Ако симнуваш преку торент можеш да си стопираш торентот до кај ќе стигне и кога ќе се вратиш да си го продолжиш симнувањето.
зошто една недела да чекаш?Проблемот е што мене не ми се чека една недела,капираш?Може и повише...
Али ајде ќе пробам.Ако биде,супер.Ако не,ништо