The Vampire Diaries

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Па за по некоја епизода да го тргнат од серијава Џереми, добро е за мала промена и нема да има смисла доколку повторно го вратат, Бони семоќна ја направија.:D

Да да. :giggle Јас баш затоа бетувам дека ќе го вратат Џереми.

Ја сакам да ја тргнат Бони. Секогаш прави некои сплетки. Ради неа и баба и’ и гробницата со вампири се отвори, оти не ја средија како што треба таа шушуру бушуру магијата...

Сега ми текна нешто друго, надоврзано со предходното. Може Бони ќе го врати Џереми, ама од премногу потрошена енергија ќе умре. Плус, и да ја оладат малце серијата од нејзе и нејзината семоќност.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сега ми текна нешто друго, надоврзано со предходното. Може Бони ќе го врати Џереми, ама од премногу потрошена енергија ќе умре. Плус, и да ја оладат малце серијата од нејзе и нејзината семоќност.
:) Ми се чини дека треба да го вратат Аларик. Ми беше лик што ми беше мило да го гледам...
Така потрчко секаде си го имаше...

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
:) Ми се чини дека треба да го вратат Аларик. Ми беше лик што ми беше мило да го гледам...
Така потрчко секаде си го имаше...

Јас колку што знам не било планирано Аларик да умре ама бидејќи потпишал за да биде глумец во некоја серија затоа ги напушти вампирите.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Јас колку што знам не било планирано Аларик да умре ама бидејќи потпишал за да биде глумец во некоја серија затоа ги напушти вампирите.
А оваа информација не ја знаев.
Ама дефинитивно голем минус им е тоа од моја страна. Беше многу добар лик.
Исто така и Тајлор... Само го бркаат.
А катето што не ни го даваат почесто... Исто грешка.
Мене катерина ми е најак лик. Не можеш да ја сетиш никогаш, туку плетка нешто мати...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
готово! не читам :D абе шо сака нека се дешава,само дејмон да не ми го гибат! :D
Сестро златна, чекај да го „ запознаеш “ Клаус. :sram

Инаку и јас мислам дека Џереми ќе се врати, а не верувам дека Бони ќе цркне иако да бидам искрена досадна ми е више, така да со неа или без неа исто ми се фаќа.
Спомнав дека Аларик ќе има епизодна улога во оваа сезона, кога ќе умре Дејмон и ќе се видат на „ тој“ свет.
Бај д веј, оваа сценаристката на твитер напиша дека сценариото е напишано, заклучено и ниеден твит не го мења :D

• Ми се допаѓа

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
лелееее клаус..секси име .... од денес глеам турбо!!! :D
Реално, Клаус физички не е поубав од Дејмон на прв поглед, ама кога ќе почнеш да го доживуваш, сфаќаш дека е ептен онака фраер :cool::D И ја има најубавата насмевка на свет такоџе :sram

• Ми се допаѓа

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Реално, Клаус физички не е поубав од Дејмон на прв поглед, ама кога ќе почнеш да го доживуваш, сфаќаш дека е ептен онака фраер :cool::D И ја има најубавата насмевка на свет такоџе :sram
Реално Клаус не е убав ама....
Нема ама, или е убав или не е убав.
Пример Елена е уубава и нема ама. И секси е и нема ама.
Ребека е движечи секс и пак нема ама :)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Реално Клаус не е убав ама....
Нема ама, или е убав или не е убав.
Пример Елена е уубава и нема ама. И секси е и нема ама.
Ребека е движечи секс и пак нема ама :)
Ако прво се потрудиш да го ПРОЧИТАШ, значи да го прочиташ и сфатиш тоа што сум го напишала пред да се истрчаш да коментираш, ќе видиш дека врска нема ова што си реплицирал.
Јас не реков дека Клаус не е убав, туку дека на прв поглед не е поубав од Дејмон, а тоа е многуууу многууу различно.:)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ако прво се потрудиш да го ПРОЧИТАШ, значи да го прочиташ и сфатиш тоа што сум го напишала пред да се истрчаш да коментираш, ќе видиш дека врска нема ова што си реплицирал.
Јас не реков дека Клаус не е убав, туку дека на прв поглед не е поубав од Дејмон, а тоа е многуууу многууу различно.:)
:)
Остави ме да истрчам малку бе. После толку дена со болка, денес кога сум без да потрчам остави ме.(жасен обид да се извадам)
Точно е, прочитав меѓу редови, и не ја сфатив вистинската поента на постот. ГИЛТИ.
Работата е што(а ми се чини дека некаде зборевме за ова)Клаус, според мене, е еден од најнегативните ликови што ги имало во сите филмови до сега. Не можам да видам убавина во толку себично суштество...