The Vampire Diaries

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
2ра сум 5та епизода...и сеа се разочарав за џереми..не е фер! :(

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
2ра сум 5та епизода...и сеа се разочарав за џереми..не е фер! :(
Епа затоа не читај на темава... :) Изгледај ги па после... Туф сега ми е мака што реков. Нема да ти е интересно ќе знаеш што се случува.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Што им требаше Џереми да го убијат? Тотално непотребно исклучување на ликот.

Гарант ќе го вратат. Ќе среди Бони ваљда, па кога ќе се врати он ќе помогне Елена да стане човечна пак.
Иииииили, ќе и се врати човечноста на Елена кога Дејмон или Стефан (поверојатно Стефан) ќе виде во сериозна опасност и она ќе мора да биде човечна за да му помогне да преживее и така ќе се врати во нормала.

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Епа затоа не читај на темава... :) Изгледај ги па после... Туф сега ми е мака што реков. Нема да ти е интересно ќе знаеш што се случува.
готово! не читам :D абе шо сака нека се дешава,само дејмон да не ми го гибат! :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Гарант ќе го вратат. Ќе среди Бони ваљда, па кога ќе се врати он ќе помогне Елена да стане човечна пак.
Иииииили, ќе и се врати човечноста на Елена кога Дејмон или Стефан (поверојатно Стефан) ќе виде во сериозна опасност и она ќе мора да биде човечна за да му помогне да преживее и така ќе се врати во нормала.
Ова ти се претпоставки или?

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
И со тоа ја утепуваат цела серија.
Мислам, знаеш дека сум пристрасен за серијава, ама што е многу, многу е.
Што им требаше Џереми да го убијат? За Елена да ја направат без емоции? Глупости. Тотално непотребно исклучување на ликот.

Дали се сеќавате на прва сезона кога на ниту еден лик не му беше загарантиран животот тоа беше она што ја красеше серијата- неизвесност. Спомнаа во претходните епизоди дека ќе умрел некој лик уште од самиот почеток што бил во серијата сите очекуваа некој важен лик на крај испадна мајката на Тајлр, тотално неважен и блед лик. Па за по некоја епизода да го тргнат од серијава Џереми, добро е за мала промена и нема да има смисла доколку повторно го вратат, Бони семоќна ја направија.:D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Дали се сеќавате на прва сезона кога на ниту еден лик не му беше загарантиран животот тоа беше она што ја красеше серијата- неизвесност. Спомнаа во претходните епизоди дека ќе умрел некој лик уште од самиот почеток што бил во серијата сите очекуваа некој важен лик на крај испадна мајката на Тајлр, тотално неважен и блед лик. Па за по некоја епизода да го тргнат од серијава Џереми, добро е за мала промена и нема да има смисла доколку повторно го вратат, Бони семоќна ја направија.:D
Ја сакам да ја тргнат Бони. Секогаш прави некои сплетки. Ради неа и баба и’ и гробницата со вампири се отвори, оти не ја средија како што треба таа шушуру бушуру магијата...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина