Многу јака финта не?Финтава уште на времето беше позната на друг форум од еден член кој лично го познавам и се кладам дека и тој ја има позајмено. Ерго, интересно е некад да се откопаат стари финти. Само да не се претеруе)
Многу јака финта не?Финтава уште на времето беше позната на друг форум од еден член кој лично го познавам и се кладам дека и тој ја има позајмено. Ерго, интересно е некад да се откопаат стари финти. Само да не се претеруе)
Ок? Поз. 4@0!Финтава уште на времето беше позната на друг форум од еден член кој лично го познавам и се кладам дека и тој ја има позајмено. Ерго, интересно е некад да се откопаат стари финти. Само да не се претеруе)
Солстисе абе и јас сум иселењак па затоа пали кај мене ОК?Не е тоа никаква финта,тоа е дијалектот на неписмените напалењаци и нашите од дијаспората.
SUPER STE VI JA GLEDAME EMISIJATA OD OSTREJLIJA POZDRAV DO NASITE OD ORESEVO SO PESNATA KADE STE MAKEDONCINJA OK POZZ
Или:
ubavasi sakas li da se piseme na skayp ako moze ako ne ok pozz
Оти бе што му фали, на честитка за роденден го заслужуваат некои. : Dкако сакаш ова?