Сакам да кажам/Сакам да прашам

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Мислиш на мекбук? Ако не е ништо лично прашај овде, колку можеме ќе ти помогнеме.

Финтата е дека има една програма, но е на Ејпл и само на нивни компјутери фаќа, неможе на XP или 7-мица. Па сакав да тестирам нешто на неа.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Колку само може да те насмее личност која ти е се на светов...
Не грешам што го чувам во мојот живот...:)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК за се` има прв пат ! Дефинитивно безвеза !
Ме избркаа за прв пат во животов од час ! И тоа од пракса хахахахахаххахахахаххаха ! Оти се смеевме за Фазлија !!! :rofl

И дааааа, да да ! Конечно крај на проектната за матура .. утре ја печатам и ја предавам! Доста беше.. Фала ПРОФЕСОРЕ што ја досредивте ! <3 е професорот :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
СДК за се` има прв пат ! Дефинитивно безвеза !
Ме избркаа за прв пат во животов од час ! И тоа од пракса хахахахахаххахахахаххаха ! Оти се смеевме за Фазлија !!! :rofl

И дааааа, да да ! Конечно крај на проектната за матура .. утре ја печатам и ја предавам! Доста беше.. Фала ПРОФЕСОРЕ што ја досредивте ! <3 е професорот :p
Сакам да кажам дека си казнета.
До 10ти Јуни нема излегување освен еднаш во неделата на кафе.
:svirka

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and ZmajChe

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Govorio sam mu: ako ti nije stalo do nje, ne gubi vrijeme uzalud; ako te neće, nađi drugu; ako je voliš i ako te voli, otmi je.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Денот онака солиден.
Вечерва лоша, прилично лоша. Не им е денот нешо на домашниве и ми се изнаразвикаја се што им лежи на душата, си се олеснија и полесно дишат, откога се истишија на мене по некој полсаат се однесуваат исто како да не било.

Јас се чувствувам многу лошо/пијано/гневен и навреден. Памтам се што ми велат и си запишувам во "мојот тефтер". Триста и петнајсе сообраќајки во мозокот ми се дешаваат и се одлучив да си пишам на црнобело онака да си "поплачам" , ако?

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
СДК само што потрошив 6 часа за да направам веб сајт .. со мој код .... позаморно и подосадно амин.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe