The Vampire Diaries

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Значи дури на 15ти ќе можеме да ја гледаме... Абе ајде, глупости. Од каде им текна ова?
Па секоја година вака оди. Прво прават пауза кај декември некаде до крај на јануари, па од крај на февруари до средина на март.
Ти на петнаести ги гледаш а јас кутриот чекам четири ипол навчер и на сателитска ги гледам(специјално поставена поради Вампирите:sreken)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Сега прочитав и на таа бугарската страница Всичко за The Vampire Diaries.
REMINDER: Тази седмица нов епизод НЯМА! 16 епизод ще бъде излъчен в САЩ на 14 март, ние ще можем да го гледаме както винаги на следващия ден. Това е планувана пауза на телевизията, прави се всяка година за да могат да наваксат със снимките. В момента се снима епизод 19. Сезон 5 ще има, потвърден е, ще започне както винаги наесен.

Ех, да не морав да одам на училиште секој петок, и јас ќе седев да ги гледам...

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сега прочитав и на таа бугарската страница Всичко за The Vampire Diaries.
REMINDER: Тази седмица нов епизод НЯМА! 16 епизод ще бъде излъчен в САЩ на 14 март, ние ще можем да го гледаме както винаги на следващия ден. Това е планувана пауза на телевизията, прави се всяка година за да могат да наваксат със снимките. В момента се снима епизод 19. Сезон 5 ще има, потвърден е, ще започне както винаги наесен.

Ех, да не морав да одам на училиште секој петок, и јас ќе седев да ги гледам...
Додека одев на работа од 6, ги гледав се туширав и заминував цел ден над волан :) Ама за вампири не можам да чекам :)
Да бидам искрен. За Елена не можам да чекам (inlove):svirka

• Ми се допаѓа

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Леле сцената ко го акна Ребека човекот, ја превртев 20 пати, ќе направев белја од смеење.
Јака епизода.
True_Blood што ќе кажеш ти?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Леле сцената ко го акна Ребека човекот, ја превртев 20 пати, ќе направев белја од смеење.
Јака епизода.
True_Blood што ќе кажеш ти?
Со оглед на тоа дека Елена не е у фазон: УБИЈТЕ МЕ МЕНЕ, НЕ МЛЕКАРОТ! ( Иф ју ноу ват ај мин ) почнува да ми се свиѓа.
Сериозно, овој имиџ на bad girl и стои многу подобро и со Дејмон ги прави неодоливо прекрасни како пар.
Плус, фалеше да ја видиме во вакво издание, зашто отупи со нејзината улога на ранет голуб, поборник за гладните у Етиопија и часна сестра.
И да, сеуште сакам да му правам срамни работи на Клаус.(smoke)

Уште ова.
Прочитав некаде дека Керолајн умира во сезонава, не знам дали е верно. И Дејмон ќе умре, ама ќе „ воскресне“ пак.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Со оглед на тоа дека Елена не е у фазон: УБИЈТЕ МЕ МЕНЕ, НЕ МЛЕКАРОТ! ( Иф ју ноу ват ај мин ) почнува да ми се свиѓа.
Сериозно, овој имиџ на bad girl и стои многу подобро и со Дејмон ги прави неодоливо прекрасни како пар.
Плус, фалеше да ја видиме во вакво издание, зашто отупи со нејзината улога на ранет голуб, поборник за гладните у Етиопија и часна сестра.
И да, сеуште сакам да му правам срамни работи на Клаус.(smoke)

Уште ова.
Прочитав некаде дека Керолајн умира во сезонава, не знам дали е верно. И Дејмон ќе умре, ама ќе „ воскресне“ пак.
Значи сите изумреа и се нервирам. А Керолајн од најомразена ми стана една од омилените... Не сакам да умре.
А за Елена оддамна имаме расчистено да не ми зборуваш.
Мада морам да признам дека во косата беше ко јас да сум ја фенирал.
Клаус... Последната сцена ме збуни многу признавам.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Значи, сфатисмо дека Сајлас е заебан. Чим Клаус неможе да га стигне у брзину, ондак мора да е мноооооого брз и ке прави проблеми, али чим ке дојде и Елајжер тој значи дека овија оригиналните вампириќи ке пробав заедно да се соберев и да га убиев. Ке биде интересно да се гледа, едино ако не гу одложив 5 сезону, да чекамо 5-6 месеца пред да гу емитуев :D

• Ми се допаѓа

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Елено мори козо една!
Мрш да те не гледам веќе... Не те сакам.
Брука.
Знаеш мори колку те сакав и колку ми се свиѓаше чувствителноста твоја. Сега си се напраила... Катето не ти е рамна.
Кокошка. Не те сакам веќе!

(wasntme)

И сега сериозно да си збориме. Ја претераа продуцентиве со бед Елена... нека биде бед Катрин, бед Каролајн бед евриуан, ама Еленчето остајте ми го бе па :(