Сакам да кажам/Сакам да прашам

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Не се обвинувај мила,децата се такви непредвидливи,темпераментни и колку да ги гледаме и пазиме едноставно знаат да ни промакнат во дел од секунда.
Сигурно не е нешто сериозно,малку гушкање и љубов и ќе се смири .:)
Еве како што кажа parvati го бакнав од сите ...и добар е се смири...ама тоа ти е...за се има прв пат...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Јас сум врвно неупатена личност.
Што е финтата/уметноста по форумиве, што сè повеќе се...
пишуваат постови на овој
начин?
Модерно е сега реченицата да
се прекине на најбезвезното...
место? Или?
Ги сфаќам оние од мобилен, ама
другиве бе,
Хаику или сонети пишувате?

Туку, оние бре кај Вучко на квиз/емисија/што и да е, па амеби да беа, ќе погодеа повеќе.
- Како се вика личноста на сликата?
*Молк*....- Ај помош.
- Ајде, на В.
*Молк*
- Ајде, ајде, асоцира на победа.
- Пааа...не знам, може уште малку помош?
- На англиски „победа“ како се вика?
*ФАКИНГ МОЛК*
- Ајде бе, колку сте таму?
- Ехеее....
- Ехеее, и никој не знае?
- Хех, па...не.
- Ајде, имам јас овде еден комшија Виктор, ама зошто ние зборуваме за женски лик, оваа на сликата е...?
*Молчи некоја секунда* - Да не е Викторија?
БРАВО! ВО АЛБЕРТА АЈНШТАЈН - ТЕСЛА - ЕДИСОН ДА СЕ ПРЕКРСТИШ, ЖЕНО!
Да, гледав...и да, се покајав и го јадев срамот за тие што се јавуваа. А за чудо, пак би гледала, чисто да видам до кај може да тераат.
Битно Вуле не се откажува од кафињата, кои, во секоја емисија што досега ја имал, имале клучна улога ко награда.
Шта чеш, фан сум.
Честитки! Добивте 200 грама кафе и лажиче! Оставете ги податоците во редакција, да се договорите кога да дојдете и да си ја подигнете неверојатната награда.
А најјако е кога они од јужна Македонија се јавуваат. Уште што не се летнале да идат по лажичето. Или па којзнае...

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Да ти се мо:cenzuraам во времето.. пред време ме преправи за прочка .. СНЕШКО ме напраи... ццц конечно решивме да ги купиме тоа кошулите за сликање за на табло и мораше да се истури СНЕГ ........... од под туш да излезев посува ќе бев (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Believe and violetmoon

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Да ти се мо:cenzuraам во времето.. пред време ме преправи за прочка .. СНЕШКО ме напраи... ццц конечно решивме да ги купиме тоа кошулите за сликање за на табло и мораше да се истури СНЕГ ........... од под туш да излезев посува ќе бев (facepalm)

и снег ли ве завеа? Тука само дува нема снегче...и нека го нема.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Сутра путујем на далечни пут (inlove)

Ех нема нешто што да се каже многу многу него утре ќе биде нешто а што не се знае |-( и така па ќе видиме ... колку среќа имам јас ...

My-Way.jpg

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакам да кажам дека кампањата на владата Знаењето е сила, знаењето е моќ влодила плод а доказ за тоа е форумот.
к*р, п***а и ред други такви зборови се користат секојдневно а зборот ш и п т а р и кои некои овде ни значењето не го знаат ставиле ѕвездички ех оваа моја чудесна земја.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
И само што испланирав прошетка до „Маркови Кули“, ова време никакво зафркна се :mad

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Времево студено... нека изгрее сонце побрзо, си го сакам сонцето најмногу на свет :zelen
А имате ли понекогаш чувство дека не припаѓате на сопствениот живот т.е дека не го доживувате?
Се чувствувам како набљудувач кој ја гледа Марија како оди на факс, ги прави вежбите во лабораторија по 4 саати, седи на предавања па на задачи, оди во читална, поминува улица за да оди на курс, оди на кафе со некоја колешка, со друга на шопинг, со другарките на јадење... доаѓа дома и забрзано прави семинарска, ви досаѓа на форумов, па легнува да спие... и лета, низ времето, низ животот...

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Arkantos

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Времево студено... нека изгрее сонце побрзо, си го сакам сонцето најмногу на свет :zelen
А имате ли понекогаш чувство дека не припаѓате на сопствениот живот т.е дека не го доживувате?
Се чувствувам како набљудувач кој ја гледа Марија како оди на факс, ги прави вежбите во лабораторија по 4 саати, седи на предавања па на задачи, оди во читална, поминува улица за да оди на курс, оди на кафе со некоја колешка, со друга на шопинг, со другарките на јадење... доаѓа дома и забрзано прави семинарска, ви досаѓа на форумов, па легнува да спие... и лета, низ времето, низ животот...
Јас имам некое си такво зафркнато чуство ... :)