Сакам да кажам/Сакам да прашам

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Почни и ти да ги прегледуваш оти викаат не чинело работите да се прават по два пати... :)
Повеќе од доволно ми се овие два пати шо морам да слушам, не дај Боже да почнам и да ги гледам... :|

А, и да кажам почнав некој квиз да гледам на МТВ минатата недела... По 3206892 епизоди (не знам инаку како да ги наречам) наеднаш снимаат, а пошо победникот од денес - утре игра пак против друг натпреварувач, има едно чоече нон-стоп победува и цела недела го глеам исто облечен, ама битно водителот нон стоп се пресоблекува. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
СДП некој да не знае до колку саат работи во работни денови бутикот Евроазија во Сити галери?

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
СДП некој да не знае до колку саат работи во работни денови бутикот Евроазија во Сити галери?
Ако не се лажам и нема некое ограничување Евроазија за празнични,или работи или не работи,али повеќето бутици што имаат ограничување на време за празници работат до 3 попладне,па најверојатно би било добро да пројдеш пред 3 :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Се сложувам ...ни едното ни другото...ама ако морам да бирам меѓу двете би го избрала твитерот..на фејсбук некако се ми е на тацна, луѓево изгубија сенс за приватност...единствено тоа ми смета
Ова ни е практично првата разлика во размислувањата.
Ќе биде ли единствена?

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Ако не се лажам и нема некое ограничување Евроазија за празнични,или работи или не работи,али повеќето бутици што имаат ограничување на време за празници работат до 3 попладне,па најверојатно би било добро да пројдеш пред 3 :)
Абе солстице ја не прашав за празник:D сакав денес да отидам да си купам нешто ама покасно,па дали работи до кај 21часот на пример,на еден форум прочитав до 22часот дека работи ама тоа е стара информација :)

Edit:
и СДП пак некои промени се правеле на форумов? Како да ми е зумиран а и аватарите се проширени :D