Aristokrat eле пријателе : )
Ичера зборисфа за тој албанишен дундерлакис и викаф дека мноо била убава, ама на никога не му текна како се викала
Некој вика Туна, некој не не е она, Нора Шакири, не бе не е ни она, дваес душе набројасмо ги сфи познати албанке у Македонију
а никој не ву га знае име еј, Теута Арифи ? Не бе не е ни она : )
Вииш прф пут слушам за туј Аделину, мноо била убава
Кажа ми другарка дека ке имало танц сс Маријану од Бинго, па тој е празник за очиња еј, мора да глеам тој иако никад не сам гледаја ниедно клипче сс никога, осфен малце сс Лобу туј на форум
Сакам да играм бинго за да гу глеам Маријану на теве, ама сфе забрављам да купу : )
Не глеаш дека си имаш работа со недоквакан.Не се прави многу паметен и скриено да ме навредуваш. Знам што значи зборот ибрик, а тука не се коментира за тоа дали танчерите биле гејци или не. Чао.
Морам да се сложам...девојката е прекрасна, преубава, нежна, мила, се се....ама не ми е многу по играњево...стварно е крута и укочена и делува некако извештачено, исфорсирано, неприродно... а жената кога да лета како пердув...Не. Едно големо не.
Мислам едно големо не за клипов што го видов.
Кога танцува некој тоа треба да изгледа како да се лизга по подот. Лоба е прилично укочена. Дури и одбивно.
Ова настапов што го имале можам да речам дека е солиден. Ама солиден го прави партнеров не Лоба.
Види... Незнам кој ви се критериумите за убавина, ама мене Лоба ми е се’ само убава не. Има глава како Смајли, еве вакво„ “.Морам да се сложам...девојката е прекрасна, преубава, нежна, мила, се се....ама не ми е многу по играњево...стварно е крута и укочена и делува некако извештачено, исфорсирано, неприродно... а жената кога да лета како пердув...
Хахахаха како смајли...ме изнасмеа денес...доста таму убаво си е девојчето...не дека ми е омилена ама си е убава....хахахахахах како смајли...Види... Незнам кој ви се критериумите за убавина, ама мене Лоба ми е се’ само убава не. Има глава како Смајли, еве вакво„ “.
Но, тоа на друга тема некоја. Овдека можам да кажам само... Лоба можеби си знае да игра. Ама за танц со партнер... Треба да знаеш да ја чувствуваш песната. Ме чуди како пеачка не знае да чувствува песна... ама добро, можно е ради што е квази пеачка
Абе оди бегај таму... Ако оваа се рачуна за убава, половина од женскиот род се тешко навредени.Хахахаха како смајли...ме изнасмеа денес...доста таму убаво си е девојчето...не дека ми е омилена ама си е убава....хахахахахах како смајли...
Петок и сабота во 20:45Да не знаете кога и во колку часот точно се емитува на МТВ ?