Најголемата грешка шо секое машко ја прави е веднаш по раскин фаќањето на друга од инат. Многу ретко се дешава така да се пронајдат. Но тоа е.... машка психологија.
Точно, предизвикувајќи само љубомора и нервоза.Најголемата грешка шо секое машко ја прави е веднаш по раскин фаќањето на друга од инат.
Веруј, индиректен сведок сум на таквите врски. Ги глеам, мајко му, све вложуваат во врската и пак се глеа огромно незадоволство.Точно, предизвикувајќи само љубомора и нервоза.
и јас имав една другарка така ... колку само се трудеа двајцата но кога не оди не оди .. и таа имаше врска пред тоа и од инает и тој имаше врска и тој од инает и на крај не испадна ништоВеруј, индиректен сведок сум на таквите врски. Ги глеам, мајко му, све вложуваат во врската и пак се глеа огромно незадоволство.
шо знам, ми се чини срцето кога боли, тогаш не е многу важно дали си машко или женско
лајк невиден !!!
шо знам, ми се чини срцето кога боли, тогаш не е многу важно дали си машко или женско
епа инает обратно пропорционално влиае на љубовтаи јас имав една другарка така ... колку само се трудеа двајцата но кога не оди не оди .. и таа имаше врска пред тоа и од инает и тој имаше врска и тој од инает и на крај не испадна ништо