Како мажите преболуваат разделба?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Најголемата грешка шо секое машко ја прави е веднаш по раскин фаќањето на друга од инат. Многу ретко се дешава така да се пронајдат. Но тоа е.... машка психологија.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Точно, предизвикувајќи само љубомора и нервоза. :)
Веруј, индиректен сведок сум на таквите врски. Ги глеам, мајко му, све вложуваат во врската и пак се глеа огромно незадоволство.

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Веруј, индиректен сведок сум на таквите врски. Ги глеам, мајко му, све вложуваат во врската и пак се глеа огромно незадоволство.
и јас имав една другарка така ... колку само се трудеа двајцата но кога не оди не оди .. и таа имаше врска пред тоа и од инает и тој имаше врска и тој од инает и на крај не испадна ништо :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја никад такој не би напраија...ја ако раскину сс некоју,мене тај још ке ми значи,такој да не би било убаво одма да гу повреду : ) како и да е после раскинување треа да си останемо другари, а не после тој да ме мрзи затој што сам фатија друу, а не би фатија одма,зжто куде може за толко кратко време одма да ми се засфиѓа друга : )

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
шо знам, ми се чини срцето кога боли, тогаш не е многу важно дали си машко или женско
а како преболуваме
веројатно секој се справува така како што умее
можеш да изгледаш силен пред другите, ама себеси е тешко човек да си се излаже
не дека на моменти не успева, ама на крајот од денот, сакал или не, ќе се најдеш сам со болката...
треба време, секому му треба време преболи

The_melnicanecot

Истакнат Член
16 февруари 2012
237
392
363
37
Скопје
и јас имав една другарка така ... колку само се трудеа двајцата но кога не оди не оди .. и таа имаше врска пред тоа и од инает и тој имаше врска и тој од инает и на крај не испадна ништо :)
епа инает обратно пропорционално влиае на љубовта