Собиранки.... (договарање - тука)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Јас многу би сакала да дојдам на собиранка во иднина и да ги запознаам сите членови...и баш ми е драго што некои од вас сакаат да се запознаат со мене и јас многу сакам да се запознаам со Saladin parvati Emma.T Lena @ itn itn , се надевам некоја идна средба пролетна дека ќе се случи тоа а во моментов сум во трка со министерствово и незнам кај сум ни шо сум....меѓутоа оваа пролет правам трансфер во моето Скопје па ќе бидам во можност да се дружам , а богами и те како ми требаат нови пријателства и дружби..me alone in the city (worried)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Ете резервирано за 10 души
Галери кафе на улица Рузвелтова во 20 и 30. За полесна ориентација, застанувате на раскрсницата кај симпо и се движите по улицата што ја сече Партизанска(т.е Рузвелтова нели :zelen) во правец кон Илинденска и градски парк...се надевам е јасно :D
Ако се собереме во поголем број до утре попладне, ќе се јавам уште еднаш да резервирам за повеќе...
Се гледаме утре (hug)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Браос бе Марија : ) убао место е тој..
изглеами одаамна сам бија у тој место глеа Ел Класико и се згази од узо
ако има ракија још боље : ) hahah ако не ке се штокнемо
Чиз кец вечер, офтпик нели hah
Наише одговара да се чекамо у 8 или 8 и 15 туј негде тој време , ја у 7 ке фату јуктуриз​
@smeker брат дои да те прооцирам у живо : ) и доојдете јоште људи, да гу напунимо галерију, ке глеамо слике : )​

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Мене не ме чекајте, јас сум на курс до 8ипол, ќе дојдам сама.
Патем резервацијата е на име Марија, да знаете. :D
И едвај чекам да ве видам бе луѓенцааа (hug)
parvati сонце мое колку паломи да ти купам за после? :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ја у седам фаќам јуктуриз, до 8 и 20 негде ке сам куде симпо, и да ме нема ке се чуемо, можда ке дојду директно там у случај ако касни бус или слично
Марија : ) Палома ке ви биде спонзор следеќу сезону, ке видиш
такој да на сфи реал фанови ке им треа овј период, ке ви дааф гратиси за сфаку утакмицу : ) haha
Вечер Кец и три плус до јаја

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble