Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Помислив на вечерата и тортата но идеата веднаш отпадна..ни живееме заедно ни јас ќе останам дома баш за тој ден а ни тој..:place
Мислев на некое перниче убаво не многу големо да однесам во некое студио да ми стават наша слика слика на него..аама не знам..
Интересна идеја,
секогаш ќе си спие со перничето, така гушнат и ќе има чувство дека си му тука, во близина некаде;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Треба добро да го познаваш за да му направиш нешто специјално. Ние тука што ќе ти кажеме е само наше субјективно гледиште како би постапиле кон нашите дечковци/девокли, би се удварале. Значи, ако одите подолго време, сигурно знаеш што сака вака отприлике, првично по неговиот карактер, понашање. Можеш рецимо ко што викаат повеќето, да му напраиш некоја вечера ама тоа би било превише клише - башка вечера може коа сакаш да му напраиш. Може нешо креативно, види во темата „направи сам/а“ во „хоби“. Иако ние мушките повеќе цениме ако цурата ни посвети внимание со душата, ипак нешо мало материјално може да не` гаѓа у живец. Можеш и некое изненадување со помош на другарките да напраиш - тоаш ќе му го дигнеш егото ептен, и може подоцна потешко да му се спушти. Затоа подобро е нешто самата ти да направиш.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
226949_500919726631776_1791293315_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Gemini

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Може да се пофалам дека денес на усниот испит биохемија добив 10ка и сум најсреќна ? :zelen
И поради официјалниот крај на семестарот се изнаскитав здраво, а сега и здраво ќе вежбам :giggle
Лејјј ама си се сакам (hug)
И ве сакам и вас, имајте пријатна вечер :*

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Арни ли сте луѓе?
Што се случува овде? Затишје пред бура? Или само едно просто, молчаливо затишје, период после кој следи дупка?
А јас сум празна. Ги зголемив годиниве за една бројка, убаво треба да ми е, ама ништо не ми вреди кога ми недостига најбитното.
Здрава, целосна душа...

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Арни ли сте луѓе?
Што се случува овде? Затишје пред бура? Или само едно просто, молчаливо затишје, период после кој следи дупка?
А јас сум празна. Ги зголемив годиниве за една бројка, убаво треба да ми е, ама ништо не ми вреди кога ми недостига најбитното.
Здрава, целосна душа...

Ах, среќен нека ти е роденденот и нека ти се оствари најсаканата желба пред се... за да повторно си целосна : )):*

• Ми се допаѓа
Реакции: Farfalla