Сакам да кажам/Сакам да прашам

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Оваа мисла ја имаше на форумот пред неколку дена од кога ја прочитав ме спотера ептен, глава неможам да кренам од такви...ццЦц

Ако видиш да те бара некој што не ти се јавил повеќе од 6 месеци, НЕ КРЕВАЈ!!! - за услуга е 100% !

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Кога се возиш по македонските патишта
putevi.gif

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Сакам да кажам дека со баба и тато филм не се гледа! :mad Посебно ако филмот нема превод,лап топот не е добро озвучен и ти се мачиш да слушниш за што се работе а они се карат дали Перо/Ристо бил одличен или добар ученик на времето ...

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Признавам не сум многу креативна...не..ич не сум (worried)...Затоа и барам помош..
На дечко ми за 2 дена му е роденден сакам нешто да му направам но да е направено од мене бидејќи се убаво што постои за машко му имам подарено ..се превтртев на инетенет и низ форумов гледав некои идеи но ништо не ми фати око..

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Признавам не сум многу креативна...не..ич не сум (worried)...Затоа и барам помош..
На дечко ми за 2 дена му е роденден сакам нешто да му направам но да е направено од мене бидејќи се убаво што постои за машко му имам подарено ..
Направи муууу...
завиткај се ти како поклонче и направи романтична вечера со добра музика:)
Онака да биде незаборавно, или преработи некоја добра слика од вас двајца + романтична вечера и торта( нормално од тебе направена)

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
На дечко ми за 2 дена му е роденден сакам нешто да му направам но да е направено од мене бидејќи се убаво што постои за машко му имам подарено ..се превтртев на инетенет и низ форумов гледав некои идеи но ништо не ми фати око..
Или можеш да напишеш некое писмо за него,за тоа колку го сакаш и сл.Или пак направи филм со ваши слики (Windows Movie Maker) и во филмот можеш да вметнеш текст...:)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Направи муууу...
завиткај се ти како поклонче и направи романтична вечера со добра музика:)
Онака да биде незаборавно, или преработи некоја добра слика од вас двајца + романтична вечера и торта( нормално од тебе направена)

Помислив на вечерата и тортата но идеата веднаш отпадна..ни живееме заедно ни јас ќе останам дома баш за тој ден а ни тој..:place
Мислев на некое перниче убаво не многу големо да однесам во некое студио да ми стават наша слика слика на него..аама не знам..