Офф топикМене ова ми изгледа на закана,кога веќе сме кај заканите.
И незнам зашто секогаш мора да се прави споредба Црно-бело форум - Кајгана форум
Стварно? Јас лично сум сведок за таква постапка према модератор од тебе и уште еден член.Офф топик
Мене пак и двете ми изгледаат како вешто прикриени закани.
Слободно рачунајте ми го постов офф топик,но успат имам критика за администација.
Незнам како е по другите форуми и не е темава за да напишам дали ми се допага споредбата од страна на членовите со другите форуми,оти ова е тема за критика на администација а не на членови,но знам дека на овој форум членовите од администација упатуваат директни навреди врз членовите,притоа лајкнувајки си ги постовите еден со друг,а тоа е против правилата.
Но ако не важат правилата за администрација,тоа треба да се нагласи во правилата.
Админе,лично ти ми одговори да се потрудм да го најдам постот во кој на времето имав ја предложено лејди плавото за уше еден админ.
На сето тоа за да се најде тој пост како што ти побара,побарав да се изјасни Мила,но се разбира таа не се изјасни да образложи зошто е избришано.
Тогаш ке ве замолам не нарекувајте ги членовите мрчатори и фалбаџии низ село,оти ни приближно некој има пробано вас да ве нарече некако.
Не доликува и во двата случаеви.
Затоа сум санкционирана,а на другото ке добијам одговор?Стварно? Јас лично сум сведок за таква постапка према модератор од тебе и уште еден член.
П.С. И како секогаш нешто тебе ти смета и најгласна си во овие теми?
2. Зошто ми е избришано мислењето во темата _____________?Затоа сум санкционирана,а на другото ке добијам одговор?
Прашањето беше зошто ми е избришан тој пост кога си беше во соодветна тема,нит беше закана,нит навреда,нит провокација...само предлог кој немораше да се прифати ама пак ич немораше да се избриша.Или грешам?
Извини админе ама на сите се’ ни смета, само кој како има желба да се докажува и да покажува.Стварно? Јас лично сум сведок за таква постапка према модератор од тебе и уште еден член.
П.С. И како секогаш нешто тебе ти смета и најгласна си во овие теми?
Им смета на тие што дошле на форумот да се расправаат со модератори и да бараат влакно во јајцето а не да учуствуваат во саглам дискусии.Извини админе ама на сите се’ ни смета, само кој како има желба да се докажува и да покажува.
Едноставно кажано: нема секој желба да подарува наочари со поголема диоптрија.
Тоа правило тогаш не постоеше,и плус лично ти имаше напишано дека наводно не се секаваш на тој пост да се потрудам да го најдам и да ти го покажам.2. Зошто ми е избришано мислењето во темата _____________?
- Затоа што модераторот во тој форум/подфорум проценил дека мислењето е несоодветно/оф-топик/прекршува некое од правилата на форумот.
Па затоа што на форумов нема саглам дискусии, затоа си мрчимеИм смета на тие што дошле на форумот да се расправаат со модератори и да бараат влакно во јајцето а не да учуствуваат во саглам дискусии.
Ти пријателе чет муабет почнуваш не дискусија.Па затоа што на форумов нема саглам дискусии, затоа си мрчиме
Почнуваш дискусија, ти ги бришат мислењата, и немаш желба да ја продолжиш.