Фан клуб: Манчестер Јунајтед

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Срцето ме заболе кога Кики ни даде гол.
Не можам да го гледам во тој дрес.
Ферги BRING HIM BACK те молам.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Срцето ме заболе кога Кики ни даде гол.
Не можам да го гледам во тој дрес.
Ферги BRING HIM BACK те молам.
не....за него ќе земиме....2-3 играчи....мислам за тие пари што ќе ги даде за роналдо
такада...поарно да земеме некој помлад што ќе напредува....:)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
не....за него ќе земиме....2-3 играчи....мислам за тие пари што ќе ги даде за роналдо
такада...поарно да земеме некој помлад што ќе напредува....:)

Тешко дека Фергусон ке ги даде сите пари за играчи...Тој купува од најмал износ па ги претвара во големи и најдобри играчи...
Пола од парите секогаш одаат во исплакање на долгот...А можеби и ке идат парите во џебот на Глејзери.
Што мислиш кај се пола од парите од Роналдо?Нови коли,нови куки за синовите на Глејзери а долгот никако да го снема што еднаш дури сакаа да го стават под хипотека Олд Трафорд.Така сум информирана што не мора да е точно.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
:rofl:rofl:rofl
11119_502742076450203_1812930490_n.jpg

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Тешко дека Фергусон ке ги даде сите пари за играчи...Тој купува од најмал износ па ги претвара во големи и најдобри играчи...
Пола од парите секогаш одаат во исплакање на долгот...А можеби и ке идат парите во џебот на Глејзери.
Што мислиш кај се пола од парите од Роналдо?Нови коли,нови куки за синовите на Глејзери а долгот никако да го снема што еднаш дури сакаа да го стават под хипотека Олд Трафорд.Така сум информирана што не мора да е точно.

Долгот скоро и да е исплатен ми се чини повеќе од половина е платен, а точната сума не ја знам.
Глејзери сосема паметно си играат, Јунајтед е бренд којшто најмногу добива приходи од спонзорите кои што плаќаат високи суми за рекламирање или за евентуално ставање нивно лого на тренинг дресот... исто така и од реклами.
Тоа што го продадовме Роналдо не не уназади како клуб сеуште сме на врвот, а и ќе бидиме додека е Фергусон.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не негирам дека нема да бидиме голем клуb...Но како ке биде после Фергусон?
Си помислил ли?Нов тренер,а газдите ке си останат и ке си црпат од клубот...
Колку си сигурен дека долгот е речиси исплатен?
А тоа дека сакаа да го стават ОТ под хипотека ми кажува друго. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не негирам дека нема да бидиме голем клуb...Но како ке биде после Фергусон?
Си помислил ли?Нов тренер,а газдите ке си останат и ке си црпат од клубот...
Колку си сигурен дека долгот е речиси исплатен?
А тоа дека сакаа да го стават ОТ под хипотека ми кажува друго. :)

Не сум наишол на такви информации, но знам дека имаме доста квалитетни фудбалери кои што ни даваат надеж дека во иднина ќе бидат играчишта, па и Фергусон после пензијата сигурно дека ќе го назначи својот наследник нема да биде некој чкљ тренер, иако по мое мислам дека ќе биде Мурињо. :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Добро е РВП не е посериозно повреден, спреман е за 5 март : )
a чудно Ферги сака Нани да остане у Манчестер, сака да га продужи договор
пред некој дн глеа интересно видео у кое Клеверли,Еванс и Руни дааф интервју за ово оно што се дешаа у тим : )
Руни е будала тешка : )

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
"Хавиер е фокусиран да има добра сезона во Јунајтед. Ние се обидуваме да ги игнорираме сите трансфер шпекулации.Вистина е дека има голема конкуренција во Јунајтед но момчето е решено да продолжи да игра одлично и да ги искористи сите укажани прилики. Затоа, јас мислам дека не е вистинско време да се напушти Јунајтед."-Агентот на Хавир Хернандез

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Глеам на стрим, мирише ми на титулу : )
Шинџи Кагава !!! мој играч, знаја сам дека ке се уклопи кд тк у Јунајтед, екстра трансфер беше одма викаше ја летоска
два нула за нас, два гола Кагава

ЕДИТ ТОЛИК ГОЛЕМ : ) ХЕКТРИК ШИНЏИИИИИИ КАГАВААААААААААААААААА