јас си имам отворено конверзација со наслов "мемоарите на еден мајор"...и тука си пишувам, а другиве си мислат дека им се пуштам на женските онлајн- пфффф.axaaaa
хахаха меѓу другите дааа )))ZmajChe последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред неколку секунди
Да не пишиш со мене ти женска ?
леле одговорот што го добиМила Кунис. Јас сум казнет со 3 поени поради вакви постови, зошто ти не си?
Да ми се исуши јазикот што си прекршив ветување.
да видам дали поминало гласањето кога ќе видам шо ќе видам- истакнат член хахахаха,.... јоктур модераторThe_Mayor последен пат беше виден како:Го разгледува профилот на alba, пред неколку секунди
манијачиште знаеш дека сите се негативни уште од кога му се заканив на парвати да пишува литературнода видам дали поминало гласањето кога ќе видам шо ќе видам- истакнат член хахахаха,.... јоктур модератор
Баш ме интересира како поминало гласањето и колку има негативни гласови....кога ќе ја слушнам статистиката, има во темана испукајте се да се изнасмеам.
а одкога ме нарече манијачиште, добив инспирација јас да се предложам модератор во подфорумот Секс...и ти да бидиш вечно банирана и неедуцирана за секс, односно да запечиш ко тавче каобојско во пределот меѓуножен.манијачиште знаеш дека сите се негативни уште од кога му се заканив на парвати да пишува литературно