Членот Х последен пат беше виден како...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
јас си имам отворено конверзација со наслов "мемоарите на еден мајор"...и тука си пишувам, а другиве си мислат дека им се пуштам на женските онлајн- пфффф.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl and Kitty

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Мила Кунис. Јас сум казнет со 3 поени поради вакви постови, зошто ти не си? :^)
Да ми се исуши јазикот што си прекршив ветување.
леле одговорот што го доби :rofl:rofl:rofl(facepalm)
до 3 одговори можеш да пишуваш ама ти си претерал до 5-6 :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and Arkantos

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
The_Mayor последен пат беше виден како:Го разгледува профилот на alba, пред неколку секунди:rofl
да видам дали поминало гласањето :zelen кога ќе видам шо ќе видам- истакнат член хахахаха,.... јоктур модератор
Баш ме интересира како поминало гласањето и колку има негативни гласови....кога ќе ја слушнам статистиката, има во темана испукајте се да се изнасмеам.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
да видам дали поминало гласањето :zelen кога ќе видам шо ќе видам- истакнат член хахахаха,.... јоктур модератор
Баш ме интересира како поминало гласањето и колку има негативни гласови....кога ќе ја слушнам статистиката, има во темана испукајте се да се изнасмеам.
манијачиште знаеш дека сите се негативни уште од кога му се заканив на парвати да пишува литературно :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
манијачиште знаеш дека сите се негативни уште од кога му се заканив на парвати да пишува литературно :zelen
а одкога ме нарече манијачиште, добив инспирација јас да се предложам модератор во подфорумот Секс...и ти да бидиш вечно банирана и неедуцирана за секс, односно да запечиш ко тавче каобојско во пределот меѓуножен.